A VV5 szereplő-jelöltjeiről mit tudtok?
Úgy értem, hogy mint tudjuk, az RTL klub nem bízza a véletlenre, hogy ki jut be a villába. Már a vv4 szereplőinek zöme is volt valamiféle összeköttetésben a médiával, vagy a pont az RTL klubbal.
A tegnapi beszavazóshow is ezt bizonyította, Dukai Regina testvére költözhet be.
Úgyhogy úgy gondolom, biztos a többi kategóriában is van 1-1 ember, akinek van "protekciója", és aki végső soron megkapja a jogot a játékra, szavazástól függetlenül.
Van akit felismertetek közülük, akikről tudtok valamit?
Pl. Dukai Regina ellenzi, h a bátyja bekerüljön a VV-be és nem is örült annak, h jelentkezett...
Amúgy rajtuk kivül csak ugye 2kategória jelöltjei ismertek számomra... a Valóságshow veteránok és Alek exei...
Én is csak onnan tudtam, mert még nyáron jelent meg egy cikk, hogy D. Regina börtönviselt bátyja is jelentkezett a vv-ve. Amúgy persze sokan nem tudnak róla. De én nem is gondolom úgy, hogy tényleg a szavazatok számítanának...
Tavaly mindig védtem a vv-t a "kamuzásokkal" szemben, mondjuk azok tényleg béna érvek voltak, de ez, amit a kérdésem alatt is írtam, elég szembetűnő.
a ValóVilág ötödik szériájába a Rettegés foka, a Survivor és a Kísértés egykori versenyzői közül is volt aki úgy döntött nekivág egy újabb kalandnak, és megküzd nézők szavazataiért...
[link] legalul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!