Eszter vs. Shadi?
Figyelt kérdés
Kinek szurkolsz? Ki fog szerinted visszamenni?2011. nov. 17. 13:27
11/19 anonim válasza:
Előzőleg Eszter ellen voltam,most meg mellette,inkább ő menjen vissza,mint Shadi:)
13/19 anonim válasza:
18:37 bocs, hogy én nem tudom éjjel-nappal nézni az online adást, mivel van más dolgom is... aki ráér az persze nézheti;) de majd kiderül, ki áll ki mellé.
14/19 anonim válasza:
Én sem nézem az online adást, hidd el :)
Elég ha a kiválasztásokat megnézed 2 hetente 10 perc és máris nem írsz ilyen butaságokat.
17/19 anonim válasza:
Minden képen Eszter!!! Nehogy már az az idegesítő, beképzelt Shadi menjen vissza!!! Az előző párbajnál is maximálisan Esztert támogattam, és most is!! Hajrá Eszter!!! És szerintem ő fog vissza menni!!
18/19 anonim válasza:
Shadi miért lenne beképzelt? Csak mert megmondja őszintén a véleményét pl annak a vízfejű attilának vagy nem "hódol" be senkinek?
a legjobb fej Shadi ebből az egészből.
19/19 Falusi Gergő válasza:
Az Eszter jó csaj és ezért rajongok. Hajrá Eszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!