Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondolsz a kiválasztásról?...

Mit gondolsz a kiválasztásról? (Eszter-Dya)

Figyelt kérdés

sztem egyáltalán nem volt igaz az indoklása, csak próbálta leplezni h valójában azért a Dyát hívja ki mert gyengének tartja

szinte mindenki mást kihívhatott volna csak be van tojva h kiesik

Az a sok hülyeség amit mondott csak körítés volt, de teljesen egyértelmű h a leggyengébb embert akarta kihívni (legalábbis akit annak gondolnak)

A Shadival nagyon konfliktusai vannak, de fél tőle, ezért nem hívta ki

Jöhetnek az ellenérvek XD

2011. nov. 3. 13:08
 1/6 alkesz éva ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek veled.
2011. nov. 3. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ellenérvem, teljesen igazad van... De remélem pofára esik, és Dya jó magas különbséggel visszajut! :D
2011. nov. 3. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi h ti is így gondoljátok :)
2011. nov. 3. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Igazad van. De szerintem akármennyire is gondolja erősebbnek magát Dyánál, nem az. Lehet, hogy Dya egy butácsa, szilikonos plázacica, de nem olyan rosszindulatú, mint Eszter. És kellemesebb ránézni is. Remélem Dya nyer, bár ő se a kedvencem.
2011. nov. 3. 22:52
 5/6 bakró attila válasza:
nagyon i megértem hogy eszter nyerte meg ezt a párbajt mert ügyvédi zakmai hátterével megint a tárgyalóteremben érezhette magát a párbaj teremben....megérdemelte a gyözelmet,nagyon is igaza volt abban,amit mondott :D
2011. nov. 8. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.

Diára kellemesebb ránézni? Szereted a horrorfilmeket?

2011. nov. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!