Szerintetek Kingán van felesleg?
Ezen a képen látszik, hogy van egy kis hasa... kövérnek nem mondható, de egyértelműen van rajta felesleg.
Én ma belenéztem a műsorba, engem a combjai vastagsága döbbentett meg, mikor egy szürke harisnya-szerűségben volt a táncos jelenetben.
Nem nézem folyamatosan a műsort, de mintha az elején jóval vékonyabb lett volna.
"mondjuk ha jól emlékszem egyszer Attila is megjegyezte, hogy felszedett magára pár kilót, és Kinga ki is akadt..."
Egyszer??? Ne hülyéskedj azzal szekálta egy hétig! Egyébként abszolút megérdemli, mégpedig azért, mert Ő ítél legjobban a külső alapján, Ő röhögi ki elsőre a túlsúllyal rendelkező csajokat! Visszanyal a fagyi Kinguci! Remélem nem sokáig lesz képernyőn ez a retardált nőszemély!
:DDDDD
Én meg azt tartom hihetetlennek, hogy a lányok alakjait ekézitek, nézzétek meg már meg Péter, vagy Shadi alakját!
Ez tipikusan magyar mentalitás, egy nőn van pár kiló súlyfelesleg, akkor azon megy a szörnyülködés, de ha egy férfi sertésként néz ki az normális....pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!