Szerintetek VV Kinga jól néz ki most, hogy felszedett pár kilót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 16:50
11/21 A kérdező kommentje:
szerintem szép arca van. :)
2011. okt. 29. 23:12
12/21 anonim válasza:
Szerintem szép nő:) és nekem nem volt szembetűnő változás rajta.
13/21 anonim válasza:
tehéntestü lett.mammut combok pocak egy normális ruhát nem fog tudni felvenni igy rossz helyre hizott nem arányosan ez a baj
14/21 anonim válasza:
Így is vékony, és nem néz ki jól, állandóan fintorog, pofákat vág, ömlik a szájából a káromkodás, rosszindulat, ez kiül az egész lényére.
15/21 anonim válasza:
Kinga mindig ilyen súlyban volt normál állapotban (173 cm 68 kg), csak a VV előtt adott le 10 kilót.
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
a kingának (szándékos a kisbetű) szerintem nagyon ronda arca van, (még sminkkel is) és az a besárgult műhaj, még rondábbá teszi. Nem tudom ki mit néz, de igenis, hogy hízott, szoknyában olyan a lába, mint két farönk. zuhanyozásnál meg látszik, hogy milyen nagy lett a hasa, narancsbőrös a seg....e ráadásul nulla IQ-val rendelkezik, úgy beszél, mint egy óvodás, és úgy viselkedik mint egy közönséges szipirtyó (ja, hogy az is, bocsánat) de akinek ez kell, hát vigye, áldásom rá.
18/21 anonim válasza:
Nem, nem néz ki jól, de vékonyan sem! Ronda, mint a bűn!
19/21 anonim válasza:
a hasán egy deka sincs viszont a comja meg a segge tény,hogy nem kicsi,de egyáltalán nem kövér
20/21 anonim válasza:
szerintem a hasa is elég kiálló, nem figyelted meg jól zuhanyozásnál. de nézd ha neked bejön, hát vigyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!