Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek VV Kinga jól néz...

Szerintetek VV Kinga jól néz ki most, hogy felszedett pár kilót?

Figyelt kérdés

2011. okt. 29. 16:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
szerintem szép arca van. :)
2011. okt. 29. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szép nő:) és nekem nem volt szembetűnő változás rajta.
2011. okt. 29. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
tehéntestü lett.mammut combok pocak egy normális ruhát nem fog tudni felvenni igy rossz helyre hizott nem arányosan ez a baj
2011. okt. 31. 09:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Így is vékony, és nem néz ki jól, állandóan fintorog, pofákat vág, ömlik a szájából a káromkodás, rosszindulat, ez kiül az egész lényére.
2011. nov. 8. 16:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Kinga mindig ilyen súlyban volt normál állapotban (173 cm 68 kg), csak a VV előtt adott le 10 kilót.

[link]

2011. dec. 12. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:

hát..szerintem hasa az nincs,de segge az hatalmas..

először amikor megláttam,azt gondoltam h simán lenyomja Seherezádét,és h milyen szép..

[link]

de aztán rájöttem h hihetlen csúnya:

[link]

[link]

2011. dec. 23. 18:27
 17/21 anonim ***** válasza:
a kingának (szándékos a kisbetű) szerintem nagyon ronda arca van, (még sminkkel is) és az a besárgult műhaj, még rondábbá teszi. Nem tudom ki mit néz, de igenis, hogy hízott, szoknyában olyan a lába, mint két farönk. zuhanyozásnál meg látszik, hogy milyen nagy lett a hasa, narancsbőrös a seg....e ráadásul nulla IQ-val rendelkezik, úgy beszél, mint egy óvodás, és úgy viselkedik mint egy közönséges szipirtyó (ja, hogy az is, bocsánat) de akinek ez kell, hát vigye, áldásom rá.
2012. jan. 6. 10:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem néz ki jól, de vékonyan sem! Ronda, mint a bűn!
2012. jan. 6. 11:46
 19/21 anonim ***** válasza:
a hasán egy deka sincs viszont a comja meg a segge tény,hogy nem kicsi,de egyáltalán nem kövér
2012. jan. 6. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem a hasa is elég kiálló, nem figyelted meg jól zuhanyozásnál. de nézd ha neked bejön, hát vigyed
2012. jan. 6. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!