Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki fog ma kiesni a VV5-ből?

Ki fog ma kiesni a VV5-ből?

Figyelt kérdés
Van egy sanda gyanúm, hogy Csaba lesz, aki megy, mivel a nézettséget Cristofellel lehet csak biztosítani. Hiába vezet jelenleg Csaba, ő nem érdekes a villában.
2011. okt. 23. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
szerintem a cristofel megy haza bármennyire is érdekes. a csaba igaz hogy nem érdekes de a pénteki összefoglaló végén mutattak eredményt és csaba 77 % volt cristofel meg csak 23%. kizárt hogy megforduljon az eredmény hiszen egyáltlaán nem szoros. ha megfordul akkor az már csalás lenne. de szerintem előre ki van találva ez.de azért kíváncsi leszek én is este, akkor majd kiderül hogy ki megy
2011. okt. 23. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alig szavaznak még, szóval reális lehet a 77-23... a párbajon 4x annyian szavaznak mint előtte...

De remélem Csaba jut vissza...

2011. okt. 23. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az előzó jobb volt, de sokkal! Ne haragudj, de ez annyira gáz, hogy nem nézem.
2011. okt. 23. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
igaz hogy reális de akkor sem hiszem hogy változik mert ha mégis változna akkor ez már előre ki volt találva. gondold el a beszavazón is többen szavaztak gondolom mint előtte napokon és maradt a % ott ahol volt max 1-2 % eltérés volt és mindig az került be akit adás elején mutattak (%-kal)
2011. okt. 23. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
van egy olyan érzésem h a cristofel.
2011. okt. 23. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
a mamlasz csaba,mert egy nagy nulla !
2011. okt. 23. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Csaba fog kiesni,sajnos.Én mindig vártam,hogy őt mutassák,szerintem nem unalmas. Én inkább őt nézem,mint a magától öntelt képű,ocsmány Chrisztofelt.
2011. okt. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!