Szerintetek ki fog ma kiesni az X-faktorból?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 18:53
1/16 anonim válasza:
Remélem: Lil C :D
Szerintem: Gyurcsík Tibor :/
2/16 A kérdező kommentje:
Lil C sajnos nem fog szerintem! Túl nagy "show-t" fog csinálni! a nézők meg benyalják!
2011. okt. 15. 18:58
3/16 anonim válasza:
Remélem, Lil C. Olyan, mintha héliumos lufit szívott volna, nagyon gáz.
4/16 anonim válasza:
én bírom Lil C-t
remélem az ikrek
nem kellett volna bekerülniük se
5/16 anonim válasza:
Sajnos szerintem az ikrek fognak, pedig ők jók.
Gyurcsiknak, vagy Lil C-nek kéne, vagy annak aki a Let it be-t énekelte.(olyan rossz volt, hogy a nevére se emlékszek)
6/16 anonim válasza:
Remélem a két liba /ikrek/, és nekik már a válogatón ki kellett volna esni, mert szánalmas volt amit ott műveltek.
7/16 anonim válasza:
Jaj, ez a Rocktenors iszonyatosan sz@r, igazából az egész mezőnyből 2-3 kivétellel, de sokkal jobbak is voltak a válogatón, akiket kiejtettek. Jézusom! Ez botrányos rossz, ennél még tavaly a Non stop is jobb volt...
8/16 anonim válasza:
Nem tudom, igazából tök mindegy. Akiknek a leginkább szurkoltam volna a válogató után, azok nem jutottak be...
Nem tetszik a mezőny.
9/16 anonim válasza:
Kocsi Tibi jó, de olyan volt mint aki egy musicalben énekel. Van hova fejlődnie. Eddig csak Vera tetszett igazán, bár az ő produkciója se volt tökéletes. NA, majd Enikő megmutatja, milyen is az aki X faktor!
10/16 anonim válasza:
Tamás essen ki
vagy az Ikrek, esetleg Rocktenors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!