Vasárnap Anikó fog kiesni, ez biztos (? )
Egy kedves ismerősöm Budapesten dolgozik egy hotelben recepciósként. Ma foglaltak ott le Anikónak egy szobát vasárnap estétől.
Ehhez mit szóltok?
Szóval Éva fog visszamenni.
én meg éppen ma mentem hozzá Vilmos herceghez... -.-
sajnos a liba anikó fog visszamenni, most attól mert itt gyártjátok a hülyeséget, nem fog megváltozni.
szerinted majd pont lefoglalnának előre egy szobát anikónak, még ha tényleg menetrend szerint neki kell kiesnie akkor is? ugyan kérlek, ennyire hülyének nézed az rtl-t?
Végre valaki(utolsó). Én sem nagyon tudtam elhinni, de hát miért mondana ekkora baromságot az ismerősöm. Főleg, még a hotel is stimmel(mintha ezt a Ventura hotelt emlegetnék mindig a műsor után).
Most írtam neki, hogy milyen néven foglaltak le neki szobát, mert ez engem is érdekel. Én is elgondolkoztam rajta, hogy ugyan milyen néven...mert ezzel meg is kockáztatnák a lebukást....
De majd írok, hogy mit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!