Vasárnap Anikó fog kiesni, ez biztos (? )
Figyelt kérdés
Egy kedves ismerősöm Budapesten dolgozik egy hotelben recepciósként. Ma foglaltak ott le Anikónak egy szobát vasárnap estétől.
Ehhez mit szóltok?
Szóval Éva fog visszamenni.
2011. ápr. 29. 17:22
32/36 A kérdező kommentje:
Na, láthatjátok, hogy nem kamuztam. Szerintem gusztustalan, hogy ez ennyire le van zsírozva, az elejétől a végéig. A többi csak körítés, manipulálás, feszültségkeltés. Többet nem nézek ilyen műsort
2011. máj. 1. 21:37
34/36 anonim válasza:
Jaj ugyan már. :D Azért mert te azt hitted, hogy Ő nyer, kitaláltad ezt, leírtad, most, hogy tényleg Éva nyert, meg mondod, hogy igazad van. Mindenki elhiszi, hát persze. :D Legközelebb én is kitalálok ilyet esküszöm, ha bejön, majd verem a mellem, ha nem, akkor meg nem. :D Kabaré. :D Humor, vicc, és tréfa is ott ül a monitorod előtt, nem? :D
35/36 A kérdező kommentje:
Azért ez már szánalmas komolyan. Nekem van életem, de látom, neked nem sok...
2011. máj. 1. 22:58
36/36 anonim válasza:
Éva a legjobb :D Anikó szépen elballagott haza, juhéééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!