Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vasárnap Anikó fog kiesni, ez...

Vasárnap Anikó fog kiesni, ez biztos (? )

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerősöm Budapesten dolgozik egy hotelben recepciósként. Ma foglaltak ott le Anikónak egy szobát vasárnap estétől.

Ehhez mit szóltok?

Szóval Éva fog visszamenni.

2011. ápr. 29. 17:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Úristen,ti tényleg azt hiszitek,hogy ez úgy működik,hogy akire szavaztok az fog visszamenni?És hogy akármelyik csatorna államtitkot csinál ebből,nehogy megtudják az emberek?
2011. ápr. 29. 23:48
 22/36 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató, amit írsz utsolsó...sajnos. Szerintem azért Anikó jobban megérdemelné, hogy visszamenjen. De én ezt hallottam. Csak elmondtam, amit hallottam, erre ezt kapom. De ne legyen igazam komolyan. Anikó jobb lenne a végén.
2011. ápr. 30. 00:34
 23/36 anonim ***** válasza:
köszi az infot : DE: ""foglalási név: VV ex-lakó. érkezés Kb 0:15 utazás 7:30 :D !!04.01-02!! A DÁTUM NEM STIMMEL!!???
2011. ápr. 30. 10:47
 24/36 anonim ***** válasza:
UI: TALÁN 05.01.-02.
2011. ápr. 30. 10:48
 25/36 A kérdező kommentje:

A dátum-.-

Így küldte el nekem az ismerősöm, ez egy bemásolt szöveg. Félreírta így logikusan, óriás probléma.

Majd meglátjuk vasárnap.

2011. ápr. 30. 11:09
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg az,hogy a Napraforgó ne a villába aludjon már vasárnap...Rombolja a kapcsolatokat valahol máshol :) HAJRÁ ÉVAAAAAA!!!!!!!!!
2011. máj. 1. 00:12
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a Facebook-on olvastam, bemásolom:

VV Anikó ellentábor

Kovács Anna:

FIGYELEM!!!

AZ EGYIK NAGYON JÓ BARÁTNŐM VŐLEGÉNYE, AZ RTLNÉL DOLGOZIK, MINT SEGÉDSZERKESZTŐ! A BARÁTNŐM KISZEDTE BELŐLE, HOGY AZ EDDIG BEÉRKEZETT SZAVAZATOK ALAPJÁN ANIKÓ VEZET 53%-47% ARÁNYBAN! KÉREK MINDENKIT AKI SZERETI ÉVÁT & ALEKOSZT SZAVAZZATOK! 315 FT NEMSOK, AZT ELKÖLTITEK MÁS BADARSÁGRA IS! 1799 ÉVA!!!!

Ha ez igaz, akkor én is kérek mindenkit, hogy nyomjátok ÉVÁRA!!!!

2011. máj. 1. 09:14
 28/36 alkesz éva ***** válasza:
89%
érdekes,hogy mindenkinek van rtl-es ismerőse,beszervezhetne valamelyik engem is.
2011. máj. 1. 10:57
 29/36 anonim válasza:
gondolom, azért foglaltak neki szobát mert bajai és este nem tudna hazamenni, nem ugy mint éva aki pesten lakik! én ezt gondolom. de egyépként örülnék neki ha anikó menne haza.:) lehet h megvan bundázva, van benne valami. de ha alekosz nyeri akkor nem érdekel.
2011. máj. 1. 10:58
 30/36 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen RTL-es ismerősöm.
2011. máj. 1. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!