Van valaki rajtam kívül, aki nem szimpatizál Muri Enikővel? (x faktor)
pf XD
tegnap eléggé k*rválkodott az éneklés helyett...
ráadásul hamis volt
és senki se mondta neki
Tudtok valamit arról, hogy tényleg jelentkezett a megasztárba is régen? Nem is hallottam erről.
Most Enikőtől függetlenül, én baromira utálom, ha valaki úgy simogatja a mikrofon állványt, mintha f@asz lenne a kezében, szerintem undorító az ilyesmi. Az már csak hab a tortán, hogy tegnap ő is ezt csinálta, van mibe belekötni:) Szerintem a dalnak az a része állt jól neki, amikor a refrénbe kiabálni kellett, a többi nem volt jó.
Ez a 2009-es X-Faktor oldala, benne van, de elég hamar elküldték. Beíratkozott Gór Nagy Mária színitanodájába, musical színésznőnek tanul. A színpadi hatásvadász eszközökkel akar nyerni, de minek neki ez az egész? Egyébként nem énekel, hanem ordibál.
Azt tudom, hogy jelentkezett tavaly is az x faktorba, de azt olvastam, hogy már a tv2-nél is próbálkozott.
A tegnapi adásban Geszti is mondta, hogy ezeket vajon szívből csinálta, vagy megtanították neki pl. az állványsimogatást. Sok volt szerintem.
Köszönöm mindenkinek a véleményét.
Az a "baj", h sokan szeretik... A mentorok is sokat dícsérik.. Szóval, sokáig el fog jutni. Mindig azt várom, h párbajozzon /lássam izgulni, idegesnek/ és aztán essen ki.. De ez csak egy vágyálom.. A K.Vera v. a K. Tibi nyerjen sztem!!
Amugy mikor elkezdte énekelni a "rock-os" számát és megláttam a fejét elfogogott a röhögés megint....
csak akkor volt még igazán őszinte és hiteles amikor a Kelly Clarkson dalt énekelte
azóta elszállt vele a ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!