Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért jó az RTL-nek, hogy egy...

Miért jó az RTL-nek, hogy egy olyan ember nyerje meg, akit már lassan senki sem szimpatizál?

Figyelt kérdés
Konkrétan Bécire gondolok..
2011. márc. 12. 22:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
27%
nemtudom, énsem értem ezt.. majd néznek nagyot, ha a ráczék bentmaradnak, az arcok kiesnek és a nézettség 0ra csökken..pff
2011. márc. 12. 22:45
 2/26 anonim ***** válasza:
33%

Mert ez a pozitív diszkrimináció biztos...

Na jó, azért bízom benne, hogy Alekosz nyer, és nem ez a szerencsétlen cigány bűnöző...

2011. márc. 12. 22:46
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
Most mit tegyen az RTL ha a nézők szeretik Bécit???
2011. márc. 12. 22:48
 4/26 A kérdező kommentje:
hát..tényleg mindenki bécit várta vissza.:))
2011. márc. 12. 22:49
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Ne hurrogjatok le...de mégis mit tartotok Alekoszon szimpatikusnak ? Ugyan olyan nagy a pofája mint Bécinek, csak teljesen máshogy jön le róla...csak a sok fanatikus Alekosz hívő ezt már nem veszi észre.... furcsa mód míg Alekosz és Éva nem mondta azt, hogy Béla mekkora nagypofájú köcsög, addig nem is mondta ezt senki a kinti életben...
2011. márc. 12. 22:50
 6/26 anonim ***** válasza:
53%

Amilyen viselkedést az elmúlt héten béci tanusított nehogy már őt szavazták vissza a nézők!!! Csalás volt és kész, Béci kell az RTL-nek mert az Alek- Béci vitákból és majd a párbajból lesz a kva nagy nézettsége és bevétele!

Alek nyeri a VV-t és kész!

Őt szeretik a legtöbben ez mindenkinek nyilvánvaló.

2011. márc. 12. 22:51
 7/26 anonim ***** válasza:
51%
Mert Alekosznak és Évának miben különb a viselkedése ????
2011. márc. 12. 22:52
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj, hogy az Alekosz és az Éva rajongók elvakultak, mert ők sem különbek, mint a többiek odabent!

Az nem nagyképűség az Éva részéről, hogy azt mondja pl. kiviszem a Gigit és kint is hagyom! De az az, hogy a Béci, mondja meg nyeri a vv-t!

De nekem teljesen mindegy, nekem ki megy/ment (volna) vissza!

Ja és nem lesz kevesebb a nézettség, mert sokan nem vallják be, hogy nézik!

2011. márc. 12. 22:55
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
22:50! Itt most nem Alekoszon van a hangsúly, hanem Bécin! És tényleg az a vicc, hogy az utóbbi napokban csak lejáratta magát, olyan gusztustalanul viselkedett, és még így is 60-al vissza ment. Ez számomra is hihetetlen. És lehet, hogy csak akkor kezdték a nézők is beképzeltnek nevezni Bécit, mikor Alekoszék, de jééé pont akkor kezdett úgy viselkedni... Érted, nekem hiába nevezik benn beképzeltnek, ha nekem nem az jön le. De én is látom, hogy igen, megváltozott a viselkedése, és megarcosodott.
2011. márc. 12. 22:57
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Na az Éva és az Alek viselkedése tényleg különb, ugye ezt nem komolyan írjátok?!

Na van élő, jó a hangulat, nyugodtak!

2011. márc. 12. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!