Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért jó az RTL-nek, hogy egy...

Miért jó az RTL-nek, hogy egy olyan ember nyerje meg, akit már lassan senki sem szimpatizál?

Figyelt kérdés
Konkrétan Bécire gondolok..
2011. márc. 12. 22:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

Milyen cigánybünöző meg börötnviselt?

Na ez a gusztustalan,hogy ilyeneket irkáltok róla,annélkül,hogy ismernétek!

Elötetek is ott volt a lehetőség,be lehetett volna szépen költözni!

A csatorna meg nem kötötte ki,hogy csak szintiszta magyarok mehetnek be!

Erről ennyit!

Szánalmasak vagytok,attól,hogy valaki cigány,de Ő nem is ekte cigány sőt majdnem a közelében sincs a kisebbségnek,attól még igen is normális ember!

ha cigány ha nem sokkal többre tartom az alkoholista Alekosznál!

Ti csak takarztok azzal,hogy a Béci cigány és ezért nem szeretem!Az Alekosz meg görög!Ö sem magyar!És akkor mi van?

Más problémátok nincs vele!

Nem is kell szeretni!

Itt az emberi értékrendekkel van a gond!Sokak fejébe rendet kellene tenni!

Mint mondtam ott volt a lehetőség,a Béci élt vele,Ti nem!

Irigyek vagytok!

2011. márc. 13. 15:57
 22/26 anonim ***** válasza:
53%

Ő vallja azt saját magáról, hogy menekült már rendőrök elől.Gondolom fogócskáztak, mint az oviban nem? Mondjuk engem annyira nem érdekel a béci,én nem is írtam azt hogy volt börtönbe,de ha ez alapján nézi az ember,akkor lett volna rá oka,hogy oda kerüljön.

Egyébként igen a véleményem nekem is az, hogy egy mocskos,kis c.....aki nem bírja elviselni ha valaki hozzá képest "erős" lásd Alekoszt fenyegeti, vagy ha valaki túl gyenge pl. Anikót is hogy csesztette,amikor sírt és látszott rajta,hogy nem bírja.Ilyenkor egy normális ember (még ha igaza is van) békén hagyja,nem hogy még tovább generálja a feszültséget.

Tipikus romapszihológia.....

2011. márc. 13. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:

és a rosszabbik fajtából

És nem nem vagyok irigy rá,épp hogy 18 évesen már sokkal többet értem el az életben,mint ez a majom,aki csak reppelget és táncikál.Én is csóró családból származom,de én mondjuk tanulok az egyetemen és az eszemmel próbálok felemelkedni,de ez a béci mit tud felmutatni? Dalszövegeket vagy mi?:)Hagyjuk már...

2011. márc. 13. 16:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Hát igen az egyetem nagy dolog, lehet verni rá a nyálat. Mert lassan az egész ország diplomás. Elég szegényes IQ-ra utal, ha valakit ez a műsor szórakoztat, izgat,érdekel.

Remélem nem egy egyetemre járunk, félek ezt a hozzászólás után lelőnél.

Amúgy írta valaki, hogy Laci nyerje. Van benne valami! Senki nem utálja szélsőségesen, senki nem szereti. Nyerje meg,élje az életét, a többi meg parádézzon tovább a médiában, hisz kell a népnek.

2011. márc. 13. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:

15:57.

egyetertek veled.

2011. márc. 14. 07:13
 26/26 anonim ***** válasza:
irigykedünk mi 20.34?
2011. márc. 14. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!