Miért jó az RTL-nek, hogy egy olyan ember nyerje meg, akit már lassan senki sem szimpatizál?
Figyelt kérdés
Konkrétan Bécire gondolok..2011. márc. 12. 22:41
11/26 anonim válasza:
Szerintem Béci kifejezetten azért ment vissza, hogy a végén legyen Aleknek ellenfele, és ne váljon már most egyértelművé, hogy ő fogja megnyerni az egészet. Abból indultam ki, hogy a mostani párbaj bunda volt, de kétlem, hogy a végéhez hozzá mernének nyúlni (Aleknek "kicsit" több rajongója van, mint Szandikának).
12/26 anonim válasza:
Csak az tartja szimpatikusnak Alekoszt, aki ugyanolyan semmirekellő mint Ő!!!!!
13/26 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
Ebben teljesen igazad van!!
14/26 anonim válasza:
Az Rtl miért vinné vissza a cigót, ha kevesebben szavaznak rá? Logikai alapon,mivel a profit termelés a célja,az kerül vissza, akire több pénzt költenek.Ennyire egyszerű.Sajnos rá többen szavaztak, én is utálom mint a sz@rt,de ez tény.Az üzleti világban senki sem csesz ki magával.
15/26 anonim válasza:
Aki alkoholistának tartja Alekoszt annak üzenem:Inkább egy általatok alkoholistának nevezett ember nyerje meg a műsort mint egy mocskos féreg c*gánybűnöző.
16/26 anonim válasza:
Fuh, milyen bűnt követett el az a gyerek? Sitten is volt? Sokat ült? Bocs, csak nem nagyon olvastam erről, meg nem is igen nézem a műsort és most felkeltette az érdeklődésemet.
Kicsit off, elnézést.
17/26 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert ugye ha sitten volt, az után utána lehet járni, de ha csak a lejáratás a cél, elég gáz, undorító dolog!
18/26 anonim válasza:
Alekosznak és az Évának sem adnám a fődíjat!
19/26 anonim válasza:
Nem szeretem sem Alekoszt, sem Bécit. Alekosz új stílusa nagyon nem jön be, Béci is csendes idegbeteggé vált, bár lehet, hogy eddig is ilyenek voltak, csak néha nézem. Lassan ott tartok, hogy Laci nyeri :D mert ő olyan kis semmilyen :)
20/26 anonim válasza:
Kerdezo mibol gondolod hogy senki nem szereti mar?
csinaltal az orszagban kozvelemeny kutatatast esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!