Van valaki rajtam kívül, aki nem szimpatizál Muri Enikővel? (x faktor)
Hát igen, az a jelenet belőlem is hasonló érzéseket váltott ki. Meg ahogy hadonászott a kezével ének közben. Nagyon örültem, hogy tavaly kiesett, idén biztos voltam benne, hogy bejut sajnos. Ferót "kiűzték" volna az országból az Enci rajongók, ha elküldi a művésznőt.
Tudjátok az az érdekes, hogy egészen addig amíg a selejtező ment, a tavalyi részeket is beleértve, mindig olyan kis csendes nyilatkozatai voltak, hogy a sírás szélén állt folyton, de mióta bekerült az élő műsorba, azóta teljesen másként viselkedik. A nyilatkozatokban is és a színpadon is ellenszenvesebb mint volt. Az after x- ben is olyan beképzelt volt, mikor kiderült, hogy ő is benne lesz az élő műsorban.
Nem vagyok mar fiatal, nagyon sok mindent lattam mar, sok helyen eltem mar es rengeteg embert ismerek.
Lehet, hogy tevedek, de Eniko nekem strebernek es bekepzeltnek tunik. Nagyon szinpadias a viselkedese, eloadja magat es olyan, mintha erosen megjatszana a szerenykedest, valojaban viszont valahol a fellegekben erzi magat.
Tegnap az elo soban ez durvan erzodott, meg jobban mint eddig, de a dontobe valo kerules ota is ettol buzlenek a nyilatkozatai.
Termeszetesen en is tevedhetek, hiszen ember vagyok es nem ismerem ot, de elso, masodik es sokadik latasra egyre inkabb ezt erzem.
Ez a nő a Gór Nagy Mária szinitanoda "kiváló diákja", musical szinésznőnek készül. Akkor minek neki az X-faktor?
Rettenetesen kiabál, ez nem éneklés! Őt kellett volna hazaküldeni.
Nekem Kováts Vera és Tarany "duci" a kedvencem.
Ez az utolsó fellépése eléggé izzadság szagú volt az biztos.
És egyértelműen látszik rajta az álszerénység és a nagyképűség.
Tavaly mikor a műsorban szakított a palijával-megjegyzem ez a kutyát nem érdekelné-ott is alázgatta,meg lenézte,mikor összekerültek a hármas énekelésre.
Nem tudom ki hogy van vele,de akárhogyan is lesz vége egy kapcsolatnak,azt el lehet a 4fal között is intézni,nyilvánosan alázgatni,lenézni,nyilatkozni róla elég bunkó dolog.
Nekem azóta nem szimpi.
csak én kedvelem, vagy akik szintén kedvelik már nem mernek ide írni?
nekem nem unszimpatikus és szeretem a hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!