Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hajdu ikrek az x-faktorból...

Hajdu ikrek az x-faktorból csak engem irritálnak? 16L

Figyelt kérdés
Van bennem féltékenység is,mert nekem nincs aranyos babaarcom, szép, hosszú hajam és olyan jó alakom, mint nekik, meg kisugárzás, hang sem. De nekem olyan unszimpatikusak..Mindenki mondja hogy "jajj de szépek stb...". azért találni sokkal szebb lányokat is. Meg mást se csinálnak, mint egymás nyakába lógnak és bőgnek, egymást dícsérik, meg hogy együtt is alszanak néha..Komolyan, ez nem nevetséges ennyi idősen? Most elég durva leszek, de nekem a "szűzk.rva" szó jut róluk elsőnek eszembe.. Tudom a jelentését ennek a szónak, és nem ismerem a magánéletüket, de ha jellemezni kéne őket egy szóval ezt mondanám. Vélemény?
2011. okt. 10. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%

21:14

Az egyik kereskedelmi tévénél dolgozik az egyik ismerősöm, magyar nemesi család sarja, semmi köze a zsidókhoz. Erről ennyit. Ott sem mindenki zsidó. De ha az is, engem nem érdekel egészen addig, amíg profin végzi a dolgát. A műsorok színvonala pedig sokszor nem a háttérembereken, hanem a fejeseken múlik.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: a Hajdú ikreket én sem bírom, nincs jó hangjuk. Erős közepes, talán, de messze nem olyan, hogy egy ilyen műsorba bekerüljenek.

2011. okt. 11. 21:27
 22/28 anonim ***** válasza:
A kivétel erősíti a szabályt. Én is biztosan tudtam volna mondani legalább két nem zsidót, a Televíziónál dolgozó több millió emberből.
2011. okt. 11. 21:47
 23/28 anonim ***** válasza:
34%
Csak nem szeretem az általánosításokat. Könnyű mindenre ráhúzni és arra kenni minden bajunkat (most nem a tévéről beszélek, hanem általánosságban). Könnyű zsidózni, de tenni érte már nem megy. Ha nem tetszik a rendszer, lehet érte tenni, a nem zsidók is csak bejutottak valahogy oda. Meg kell dolgozni érte és nem hőbörögni. Vagy ha nem akarsz lépni, akkor maradj csendben.
2011. okt. 11. 22:15
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Én is féltékeny vagyok, az alakjuk miatt. A férjem is nekik drukkol...
2011. okt. 14. 13:12
 25/28 anonim ***** válasza:
engem nem irritálnak, semmi bajom nincs velük. de hogy énekelni nem tudnak, az fix. legalábbis amikor egyszerre énekelnek, roppant sz.rok, de ha külön, akkor még elmegy.
2011. okt. 29. 21:25
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt volt furcsa, hogy ilyen nulla énekhanggal hogy jutottak el idáig?

Nagyságrendekkel jobb hangú versenyzőket nem engedtek tovább, ezek még mindig ott vannak.

Na talán ma megtörik a jég...

2011. okt. 29. 21:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen számomra, hogy valaki szépnek látja ezeket a lányokat... és pláne jó hangúnak.

Nagyon-nagyon örülök, hogy kiestek, hamisan énekeltek, és iszonyatosan giccsesek voltak!

2011. okt. 30. 07:43
 28/28 anonim ***** válasza:
...ha valaki jól néz ki az x-faktorban, hát akkor Kováts Vera - nem ez a két bárgyú táposcsirke.
2011. okt. 30. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!