Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hajdu ikrek az x-faktorból...

Hajdu ikrek az x-faktorból csak engem irritálnak? 16L

Figyelt kérdés
Van bennem féltékenység is,mert nekem nincs aranyos babaarcom, szép, hosszú hajam és olyan jó alakom, mint nekik, meg kisugárzás, hang sem. De nekem olyan unszimpatikusak..Mindenki mondja hogy "jajj de szépek stb...". azért találni sokkal szebb lányokat is. Meg mást se csinálnak, mint egymás nyakába lógnak és bőgnek, egymást dícsérik, meg hogy együtt is alszanak néha..Komolyan, ez nem nevetséges ennyi idősen? Most elég durva leszek, de nekem a "szűzk.rva" szó jut róluk elsőnek eszembe.. Tudom a jelentését ennek a szónak, és nem ismerem a magánéletüket, de ha jellemezni kéne őket egy szóval ezt mondanám. Vélemény?
2011. okt. 10. 17:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak azért irritálnak, mert indokolatnnak érzem azt, hogy bejutottak a döntőbe, és hogy így odavannak értük. Aranyosak, meg minden, csak szerintem semmi különleges nincs bennük, ami a döntőhöz kellene. Jól énekelnek, de nem annyira, voltak ott jobbak is. Szóval számomra az váltott ki ellenszenvet, hogy úgy agyonajnározzák őket, mert hogy ikrek, és milyen tündérek...miközben szerintem a tehetségük teljesen átlagos.
2011. okt. 10. 20:24
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Na ezzel én is így vagyok. A Nyári lányoknál mindenképp jobbnak tartottam őket először, de rájöttem épp annyira a bájukkal próbálják eladni magukat. Nekem összességében az egész széria nem tetszik, mert egyikben sem találok akkora temperamentumot és érdekességet, mint pl. tavaly Norbiban (bár tény, hogy nincs versenyhangja, de mindig jó kedvre derített) vagy Wolf Kati, aki világszínvonalon adta elő a dalokat. Lehet, hogy minden ilyen műsorban, csak az elsőnek van meg az igazi varázsa? A többi utánzat. Ez olyan mint egy jó film, amiből trilógiát csinálnak, de mégis mindig az első a kedvenc, mert az az etalon? Lásd Hegylakó, a legelső Big Brother. Ma még mindenki emlékszik Évire, de a többire már nem. Való Világ. Először nagy szám volt, Király Linda dala is beépült a könnyűzenei köztudatba. Az első televíziós kvízműsor: "Van benne valami". A kistesóit azóta is hozzá hasonlítják. Az első Megasztár: Tóth Vera és Oláh Ibolya azóta is sokat hallható, esetleg a későbbiekből még Rúzsa Magdi, de lássuk be, egyre veszített a fényéből a műsor. Úgy érzem ez az X Faktor nem lesz olyan, mint a tavalyi, mert legyengült a zsűri gárda, görcsösen akarnak még többet kihozni a műsorból, de az original nem másolható. A második széria versenyzőit az első tapasztalataiból állítják össze és már nem az ösztöneikre hallgatnak, hanem befolyásolja őket az előző minta.
2011. okt. 10. 21:02
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

A hangjuk irritál, más nem. Mondjuk amit mutattak belőlük, nekem sem a stílusom, sőt, eléggé unszimpatikus, de! pár perc alapján nem lehet megítélni egy embert, pláne, ha az egy tévécsatorna által kiragadott momentum. Lehet, hogy a szerkesztők műve az, hogy ez jön le róluk.

A környezetemben sok olyan testvérpár akad, akik gyűlölik egymást, évek óta egy szót sem váltottak úgy, hogy egy lakásban laknak. Jó látni, hogy vannak olyan testvérek, akik ennyire szeretik egymást. Hogy azt hogyan mutatják ki, már más kérdés.

2011. okt. 10. 21:28
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon gyenge hangjuk van...

Csak az számít Gesztinek, hogy zsidó lányok az ikrek és apuci támogatja a tévét, amiért mutogatják őket.

2011. okt. 10. 21:52
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Hülye csitrik!
2011. okt. 10. 22:14
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Beképzeltek és nem szépek.!.! LOL
2011. okt. 11. 12:55
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
zsidó szülők lányait most futtatni kell
2011. okt. 11. 13:28
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Ez így van.
2011. okt. 11. 14:47
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Talán nem kéne ecsetelnem, hogy egy ilyen ártatlannak tűnő ikerpár láttán mi fordul meg egy férfi fejében. Ez a Geszti agyacskájában is biztos megfordult, amikor úgy áradozik róluk, hogy milyen édesek. És talán azt gondolja, hogy csupán ezzel győzhetnek. De ez ugyanaz, mint amikor fiatal nyálas fiúcsapatokat nyomatnak be a döntőbe.
2011. okt. 11. 20:29
 20/28 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki aki bekerült a műsorba zsidó, ahogy a zsűrik is mind zsidók. A TV-ben nem szerepel, és a TV-nél nem dolgozik olyan ember aki nem zsidó. A kameraman is zsidó. Úgyhogy felesleges ezzel a szóval dobálózni.
2011. okt. 11. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!