Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miert Nyomorek az RTL?

Miert Nyomorek az RTL?

Figyelt kérdés

Nincs semmi rendes musor. Allandoan csak ismetelnek. VV-tol hanynom kell. Gusztustalan. Sok a szar szappanopera. Mier van ez? Tenyleg van aki ezeket nezi?!

(Bocsi billemen nincs ekezet. :( )

2011. okt. 6. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Nekem ezekre a kérdésekre adott válaszolókban az a furcsa, hogy szidjátok, mint a bokrot, mind a TV2-t, mind az RTL-t, pláne nem is nézitek, és közben olyan dolgokról beszéltek, amit egyértelmüeen csak akkor tud az ember, ha nézi az adott müsort! Szerintem jó az RTL is, meg a TV2 is. Akinek nem tetszik van még egy pár csatorna, el lehet kapcsolni! Idióták---
2011. okt. 7. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

12:59 vagyok

én spec nem tagadtam h nézem de kiválogatom magamnak h mi érdekel és nem szidom azokat a műsorokat amik hidegen hagynak:D

2011. okt. 7. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
7:35-ös. Az idióta te vagy. Már bocs, de nem kell ahhoz nézni, hogy lássam, milyen műsorok vannak rajta, elég a műsorújságba belelapozni. Nekem nem is az a bajom velük, hogy olyanok mennek rajta, amik nem érdekelnek, mert ez én vagyok, lehet másnak tetszenek. Hanem az, hogy pl. inkább megcsonkítanak egy sorozatot, minthogy abban az időben adják amikor kellene. Vagy pl. 3-szor megszakítják egy sorozat egyik évadját,(Dr. Csont) mert vagy nyári szünetet tartanak, vagy éppen a VV-nek kell a hely, ahelyett, hogy inkább valahova máshova, de betennék, és azért leadnák. A másik, hogy az sem egyszer történt meg, hogy belekezdtek egy sorozatba, aztán pár rész után már nem adták. A tv2 dettó ugyanez. Szóval nem is a műsorral van bajom, mert ha nem tetszik nem nézem, és ennyi, hanem a kivitelezéssel.
2011. okt. 7. 09:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Rengeteget olvasok! És csak az esti Híreket szoktam megnézni rajta.....
2011. okt. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!