Nincs semmi rendes musor. Allandoan csak ismetelnek. VV-tol hanynom kell. Gusztustalan. Sok a szar szappanopera. Mier van ez? Tenyleg van aki ezeket nezi?!
billentyüzeten való ékezetek pedig CSAK beállítás kérdése!
2011. okt. 6. 12:58
2/14 anonim válasza:
igen tényleg van aki nézi őket
amúgy a török sorozatok még mindig jobbak mint a dél-amerikaiak
igényesebbek
de egyébként könyvet is olvashatsz senki se kötelez tvnézésre!!
én a híradót nézem meg, a Maradj talpon vetélkedőt, (M1), Fókuszt néha, meg a született feleségeket.
És ennyi
Lehet az igényeidnek megfelelőt választani
vagy ha nincs kapcsold ki a tv-t
2011. okt. 6. 12:59
3/14 anonim válasza:
Egyetértek, iszonyat sz.r! Nincs 1 darab normális sorozat, csak a szenny ..
2011. okt. 6. 13:03
4/14 anonim válasza:
MediaBox, DVD lejátszó, könyv, újság, rádió... esetleg ki lehet menni a szabadba...
2011. okt. 6. 13:05
5/14 anonim válasza:
Bár a kedvenc csatornám volt,de már lassan 1 éve nem is kapcsolok oda.Inkább a National vagy sprektum megy nálunk.Nekem ezek a csatornák többet érnek.
Mivel nem kapcsolok az RTL-re így fogalmam sincs hogy mik mennek,és nem is hiányzik...
2011. okt. 6. 13:05
6/14 anonim válasza:
Az RTL érdeke, hogy az emberek elbutuljanak, ezért adnak ilyen ócska műsorokat.
Sok ostoba nézi a VV-t, nekik az a valami.(sokaknak ez a fajta életmód, világnézet, viselkedés lesz az ideális)
Nagy nézettség=sok pénz
Az Ezel-el kapcsolatban pedig csak annyit, hogy a jó büdös k**** anyját annak, aki kitalálta, hogy délután menjen szétvagdosva (jelentek kivagdosva!) ez a sorozat.
Azok a jelentek igen is fontosak voltak, nem véletlenül kerültek bele a filmbe.
Tele volt reklámmal. 4 db reklámmal. Felháborító.
2011. okt. 6. 13:11
7/14 anonim válasza:
Miért nézed? Vannak sokkal jobb adók én már legalább 2 éve nem nézem se az RTL-t se a TV2-őt mert ilyen gagyi müsor sehol nincs rajtuk kivül
2011. okt. 6. 13:12
8/14 anonim válasza:
Én sem nézem az RTL-t, bár a többi adót sem nagyon, csak ha épp megy valami ami érdekel. De kevés sorozat és film köt le mostanában. Az egyedüli ami miatt oda kapcsoltam az utóbbi időben, az Ezel volt, de már az sincs. És egyet értek az egyik előttem szólóval, hogy annyira nyomorékok voltak, hogy képtelenek voltak megfelelő műsorsávba tenni. Délután adták a szappanoperák idején, de messze nem az volt, és emiatt szanaszét vagdosták, fontos párbeszédek maradtak ki, és kissé érthetetlenné is tették ezzel. Undorító! Bezzeg a VV-t tudják adni minden este 9-kor, de szerencsétlen Ezel-t inkább megcsonkították, csakhogy le tudják adni délután. Nagyon elegem van belőlük.
2011. okt. 6. 13:22
9/14 anonim válasza:
tényleg fos
Én csak a bk-t nézem ott, semmi mást szerencsére.
2011. okt. 6. 17:20
10/14 anonim válasza:
Nekem is kedvenc adóm volt az RTLKlub, de már nem nézem, undoritó a VV5, ennél lejjebb lehet még menni? Bányászbéka feneke alatt vannak, Critofel gipszes mutatványa nélkül is! A neten láttam, mi folyik ott. Tv2 mennyivel jobb? Semmivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!