Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen Tv-ben való filmnézési ötletnek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy be lehetne vezetni egy olyan funkciót (bármelyik csatornánál ahol szoktak adni filmeket), hogy pl: egy másfél órás filmet, 2 óra alatt kéne megnézned. Megpróbálom érhetően elmagyarázni. Tehát a műsoridőben 2 órád lenne megnézni egy másfél órás filmet, szóval lenne fél óra szüneted. Ez most is így van mert kb fél óra elmegy a reklámokkal. Na de az én ötletemben nem lennének reklámok, hanem te magad állíthatnád meg a filmet akkor amikor akarod. Szóval olyan lenne mintha dvd-ről néznél filmet, csak itt egy idő után nem tudnád már megállítani mert a tv-nek haladnia kell a műsorokkal. Szerintem hasznos lenne, mert sok ember utál filmet nézni tv-ben a sok reklám miatt. Meg lehetne még egy olyan funkció is, hogy el lehetne rejteni a tv csatorna jelét, hogy ne zavarjon film közbe, ne lógjon bele ide oda. Mit gondoltok, milyen ötletek ezek? Mennyire kivitelezhető?
2011. szept. 25. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az IPTV szolgáltatások hasonlítanak arra amit mondasz. Megállítható például.
2011. szept. 25. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
És akkor a reklámokkal mi lesz? A kereskedelmi csatornák azokból élnek. Ha nem lennének, filmeket sem adnának (mivel azokért ők fizetnek).
2011. szept. 25. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak filmeknél lenne ez amit írtam. Minden más műsor közbe lenne reklám. Csak pl az esti filmnél lenne ilyen amit írtam.
2011. szept. 25. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Abból van a legtöbb pénz. Szerinted melyik csatorna mondana le a percenként milliós árú reklámokról?
2011. szept. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!