Mit szólnátok, ha Csaba nyerné meg az X faktort?
Én örülnék neki. Legalábbis 3-uk közül ő érdemli meg leginkább, utána Nikolas, majd Norbi. Nikolast csak a stílusa miatt nem bírom, meg az álszent, beképzelt mosolya miatt, meg nem adja jól elő magát, de baromi jó hangja van, talán jobb mint a Csabáé, mindenesetre nem olyan tucathang. Norbinak nem igazán van hangja, nem sok jövője lehetne énekesként, viszont remélem még találkozunk vele sokat az X faktor után, mert nagyon bírom a palit.
Egyébként úgy kedvencem sose volt a műsor alatt, talán Norbi a legelső adásban, akkor nagyon jó volt, utána egyre rosszabb lett, és a többiek egyre jobbak.
Én mikor megláttam a döntősöket,egyből kijelentettem,hogy Norbit,Nikolast,és Csabát szeretném a legtovább bentlátni,és lám úgy lett, Szóval Nekem itt már mindegy ki nyeri,mindhármukat szeretem. :)
25/N
Nem örülnék neki, de sztem ő fogja.
Nikolasnak jó hangja van, de unalmas. Max lassú számokat tud szépen enekelni, meg sokan támadják hogy nem tud mozogni a színpadon, csak kiáll és énekel.
Norbit tudjuk, hogy milyen, és bár sokan szeretik sztem az ertéel elintézi hogy ne ő nyerjen.
Csaba meg jó hangú, jó mozgású. Évek óta színpadon van, tud hangulatot csinálni a koncerteken. Plusz jól eladható mert jóképű, aki pénzért mindent megtenne. Nekem egyáltalán nem szimpi, de sztem ő nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!