Mit szolnatok ha gombi menne vissza? Nagy folennyel.
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 17:23
1/11 anonim válasza:
Semmit.
Elso gondolatom az lenne hogy beindultak az antialekoszosok.
Oliver Beci parbajnal is ez volt az erzesem,szerintem ott is nagyon sokan szavaztak Oliver ellen.
2/11 anonim válasza:
Bebizonyosodna hogy csalás esete lenne fennforgás alatt!
3/11 anonim válasza:
Nem nézem tovább aztán kész.
Egy ilyen szánalmas Gombi nem győzhet le egy Alekoszt.
4/11 A kérdező kommentje:
remelem hogy nem lesz semmi fele csalas! es nem fognak sokan alekosz ellen szavazni!
2011. febr. 26. 18:20
5/11 anonim válasza:
azt, hogy az rlt környékére se kapcsolnék esténként t7-kor:D
6/11 anonim válasza:
A Retek Klub nem olyan hülye,hogy engedné kiesni még egy meghatrozó játékosát,és ezzel egy csomó nézőt veszítsen.
Pontosabban madártávlatból tesznek a nézőre,csak az általuk küldött szavazat számít.
7/11 anonim válasza:
Ugyanúgy nézné mindenki.Oli kiesése után is nézik a drukkerei.
8/11 anonim válasza:
Oli kiesése után is csappant a nézettség mivel kevesebb let a humor a műsorban de akik maradtak nézni a műsort azok Alekosz miatt, most ha ő is kiesne őszintén kin röhögnénk, kinek a beszólásain stb? Talán lacién vagy gigén vagy gombién? hát óriási műsor lenne az biztos :P
9/11 anonim válasza:
Én nézni szoktam a nézettségi számokat,és nem igazán csökken,sőt maradt uannyi.majd meglátjuk mi lesz!
10/11 anonim válasza:
Ilyesmi csak egy álomban fordulhatott volna elő.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!