Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gyerekkorotokból milyen...

Gyerekkorotokból milyen mesékre emlékeztek, amiket a TVben néztetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 20:52
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Beethowen, pindur pandurok, esti mesék, hupikék törpikék, gumimacik, kacsa mesék, maci laci, lolka és bolka, magyar népmesék, mátyás királyról szóló mesék. godzilla stb.
2011. aug. 25. 16:14
 22/28 anonim válasza:
Bigacsiga és Batkamanó!!!!!!!
2011. aug. 25. 20:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Praclifalva :D
2011. aug. 25. 20:29
 24/28 anonim ***** válasza:

Volt egy mese az Mtv1-en. Egy arany madárral repkedtek benne amit a Nap energiája táplált. Dél-Amerikában játszódik a történet. Egy testvérpár keresi a szüleit.

De nem tudom a mese címét. Talán valaki tudja közületek.

2011. aug. 26. 23:43
 25/28 anonim ***** válasza:

#16, úgy örülök, hogy ezeket írod!!!

Szívemből szóltál. És külön megnyugtató, hogy hasonló korúak vagyunk. :)

Ezek szerint nem kell szégyelnem, hogy én a '70-es Disney filmekért, Vili a Veréb-ért, Robin Hood-ért (úúúú, de mennyire oda voltam azért a művészi szépségért és ideálérzetért, amit adott) meg egy pár - most már kuriózum - slágerért vagyok oda!

Olyan gyönyörű volt az a korszak, az a képvilág!

2015. márc. 21. 23:02
 26/28 anonim ***** válasza:

A Cartoon Network szinte teljes kínálata, ami eljutott hozzánk '93-tól kezdve egészen... hát, attól függ, meddig mérjük a gyerekkort. De a csatorna angol időszakából szinte mindent néztem. Aztán a Nickelodeonról és a német Super RTL-ről is rémlik jó pár sorozat, felsorolni nem fogom őket, mert olyan sok van.

Kisebb koromból vannak emlékeim több magyar klasszikusról (Vízipók, Mézga család, Kukori és Kotkoda, Frakk, Mikrobi, Kérem a következőt!, stb), valamint a Disney délutánokról (Gumimacik, Micimackó, Balu kapitány, a klasszikus rövidfilmek, stb), és időnként bejöttek az RTL Klub és TV2 hétvégi reggeli rajzfilmjei is.

2015. márc. 22. 03:08
 27/28 anonim ***** válasza:

Áááááá, Mikrobi!!!

Köszönöm, hogy eszembe juttattad!

Megint, csak rá kellett nézzek egy netes plakátra, és egyből minden bevillant. :D

Amúgy azért néztem nagyot, hogy megemlítetted, mert a Microbi egy DOS-ra portolt magyar programnak is a neve, ami egy szintén magyar fejlesztésű, kutatású eszköznek, a vakoknak és látássérülteknek készült BraiLab-PC felolvasóhardvernek szoftveres megvalósítása, emulálása, nagyjából ugyanazzal a hanggal, ugyanazokkal a funkciókkal.

És ezt onnét tudom, hogy elsőéves kollégistaként volt módom pár hétig egy ilyennek kísérletezzek, és egy floppy-n kapott rendszert megfoltozzak, átdolgozzak hozzá, hogy akinek kell, lehessen használni.

No, az is mekkora nosztalgia volt már XDDD DOS-al, párhuzapos portal, floppy-val, bőven a 90'-es évek elején divatos hardverrel dolgozni.... atyám!!

Most meg még itt is van összefüggése a dolgoknak. Nem hiába mondják, minden mindennel összefügg.... =D

2015. márc. 23. 00:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Nocsak. Hát akkor szívesen, hogy eszedbe juttattam. :)
2015. márc. 24. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!