Milyen slágerekre emlékeztek gyerekkorotokból?
Figyelt kérdés
Én a Pancsoló kislányra...2010. márc. 20. 22:23
1/11 anonim válasza:
O-Zone - Dragonstea Din Tei
3.-os voltam és mindenki ezt énekelte. :D
Kisebb koromról pedig nem emlékszek slágerekre. :(
2/11 anonim válasza:
I'm blue <- :D 6 éves voltam amikor először halottam
3/11 anonim válasza:
Én is a pancsoló kislányra =D Mikor megláttam a főoldalon a kérdést, már akkor gondoltam, hogy ezt beírom =D Meg az egyik bevásárlóközpontban szoktak menni ilyen dalok, amik tetszettek, a Sugababetől a Round Round (most találtam rá pár hete, egyből eszembe jutott az a bevásárlóközpont) meg a Groovehouse-től a Vándor, amik ma már nem tetszenek, de 5 éves koromban tetszettek :)
4/11 anonim válasza:
fú az a kettő is most eszembe jutott, amit az első 2 válaszoló írt, kedvem támadt énekelni! =D Meg még eszembe jut Robbie Williamstől a Supreme, sokat ment a rádióba, de sose tudtam, mi a címe =)
5/11 anonim válasza:
a pancsoló kislány az ez: Jajj úgy élvezem én a astrandot.. stb? Mert akk arra én is nagyon emlékszem.. Meg a Süsü zenéje,meg a Groovehaus nekemis:D:) Szépidöök:):D
6/11 anonim válasza:
Paff a bűvös sárkány, A vonat nem vár
7/11 anonim válasza:
Britneytől a Hit me baby one more time... úgy tűnik, eddig rangidős vagyok, már suliban hallottam :D
Konkrét gyerekkoromból pedig Halász Judit slágerei, az Állatkerti valamiből az, hogy "-Édes párom, adj egy csókot, kéri pókné a zord pókot. -Elkapott a méreg sodra, nem szomjaom a csókodra, inkább egy jó korsó serre, készülök a válóperre!" Kicsiként nagyon poénosnak tartottam :)
8/11 anonim válasza:
ja meg a we will rock you-ra is emlékszem, azt is szerettem, meg volt egy ilyen hülye dal h "nem vagyok james és nem vagyok bond", na az oviban nagyon tetszett, ma már menekülök, ha hallom =D
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, a pancsoló kislány szerette a Bambit is a strandon.
:D
Ez pedig a "Tejkaramella":
Németh Lehel - Óh,Szerenella.
2010. márc. 20. 22:56
10/11 anonim válasza:
Zoltán Erika: szerelemre születtem:D
Remete láány meg ilyenek:D Imádtam Zoltán Erikáát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!