Mikor kezdődik a 2011-es Xfaktor?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 10:21
1/5 kokakólalájt válasza:
Szerintem Augusztus utolsó szombati napján mint tavaly, de ezt már vagy tízen megkérdezték.
2/5 anonim válasza:
Augusztus vége felé, és karácsony előtt pár nappal fejezik be.
3/5 anonim válasza:
Már most hirdetik két film és a filmek közötti reklámban, talán azt kéne figyelned, és nem itt ilyen kérdéseket feltenni. Vagy nem nézel tévét, mondjuk a Viasatot? Akkor meg fölösleges a kérdés.
Viszont most legalább megtudtam, hogy mit nem fogok nézni, mert nem szeretem az agysorvasztó műsorokat, akik kockafejűt akarnak belőlem (is) csinálni. Hát van, akinek megy a kockafejűség, nálam nem fog működni.
4/5 anonim válasza:
Ja, bocs, nem Viasat, RTL, de tök mindegy, mindegyik kockafejűt akar belőled csinálni. Hogy ilyen legyél a jövőben, csak a celebek érdekeljenek és nem az, ami valójában fontos lenne az életedben. (A középkorban is volt ilyen, csak akkor nem tévé által, hanem a vallás által, de kockafejűek lettek.) Hát így nézd ezeket a műsorokat, amúgy jó szórakozást mindenkinek hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én csak 2 okból nézem:
1. csak a válogatás miatt (azt nézem csak meg mindíg)
2. Most kíváncsi vagyok, mert állítólag 2 lány tovább jutott a városomból, és kíváncsi vagyok rájuk!
2011. aug. 15. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!