Xfaktor: ki a kedvencetek?
Figyelt kérdés
nekem Kováts Vera, Tarány Tamás, és Baricz Gergő2011. okt. 9. 10:06
1/10 anonim válasza:
Kocsis Tibi
meg a mackós biztonsági őr
ja és Bagosi Alexa
2/10 A kérdező kommentje:
Tarány Tamás a mackós biztonsági őr... am jah jó hangja van
2011. okt. 9. 10:16
4/10 anonim válasza:
Hát ez ismételten egy nagyon béna bagázs lett. Egynyári énekesekkel, mint tavaly. Szóval nincs kedvenc, és remélem nem innen küldünk a dalfesztiválra versenyzőt, mert megint lebőgés lesz.
5/10 anonim válasza:
Bagosi Alexa, A mélyhangú fiú (nem tudom hogy hívják), ikrek, rocktenors :)
6/10 A kérdező kommentje:
azokat akiket felsoroltam télleg jók
hidd el a jó hang itt már nem sokat számít... nem abból lesz sztár aki minden hangot tisztán ki tud énekelni
2011. okt. 9. 12:47
7/10 anonim válasza:
Én Szilvi és Kitti párosának szurkolok, de lehet elfogult vagyok, mert Szilvit ismerem, egy suliba jártunk, ráadásul egy évfolyamba.
Rajtuk kívül a biztonsági őr srác az, akinek tetszik a hangja, illetve a rock tenors is bejön.
8/10 anonim válasza:
Oltyán Attila a favorit, de csípem még a Rocktenors-t, meg a macis biztonsági őrt.
9/10 anonim válasza:
Baricz Gergő.
Egyetértek veled, nem abból lesz sztár aki minden hangot jól kiénekel.
Ha igy lenne, Tarány Tamás simán mgnyerhetné.
Ja, és még Demes Tamás is favorit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!