Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ön szerint így folytatódik a...

Ön szerint így folytatódik a Barátok közt?

2011. júl. 16. 19:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A Mikis képtelenség. Hogy robbanthatnának egy olyan helyen helyen (még ha ez a BK is), ahol metró jár? Nevetséges.

Kinga majd visszanyeri az emlékezetét, de addigra Szabi nem tűri, hogy Gézával van.

Juli összejön Attilával és remélem együtt tipliznek a sorozatból, mert mindkettő tök irritáló.

Miki és Nóra meg összejöhetnének.

2011. júl. 19. 02:27
 12/24 anonim ***** válasza:

2:27-tel egyetértek

bár nekem Juli szimpiiii:)

2011. júl. 19. 07:36
 13/24 A kérdező kommentje:
igen nekem is de jó volna ha összejönének ha talán olvassa a szerkesztő ezt kérem hogy csinálja úgy a sorozatot ahogy a nézok akarlyák bocs a helyesíras :s :D
2011. júl. 19. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Már biztosan jó pár hét részéig meg van írva a történet, ha most elkezdenék újraírni talán még több hétig szünetelne a műsor, az nem lenne túl jó:D
2011. júl. 19. 09:53
 15/24 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 19. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:

Én remélem, hogy a Kinga a Gézával marad, mert ezzel a Szabi gyerekkel valahogy nem passzolnak egymáshoz. A Gézával viszont annál inkább. És ő sem a semmiért járt le a pincébe hozzá hetekig szerintem...

A Juliékon én meglepődtem. De tetszene, ha szövődne köztük egy szép románc az Attilával.

Olyan uncsi már, hogy a Juli csak a gyerekeket neveli és bosszankodik rajtuk, ha rossz fát tesznek a tűzre, az Attila is csak dolgozik, meg veszekszik a Nórával, úgyhogy kijár már nekik a boldogság. Nem csoda, ha szemet vetnek egymásra.

Nóra meg béküljön ki a Mikivel. Ők összetartoznak, hiába is makacskodnak.

A Mikiék meg remélem túlélik.

Miklós az egyik kedvencem. :)

Bár szerintem nem a metrónál kötnek ki. Az elég hülyén venné ki magát. Metró mellett robbantás? Ugyan már...

A Balázs meg vigye csak vissza a Hannusnak az óráját, aztán jöjjenek ők is össze.

2011. júl. 21. 13:23
 17/24 A kérdező kommentje:
hát szerintem jona vonat csak odébugranak !!!
2011. júl. 21. 13:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Juli & atilla tuti ت
2011. júl. 21. 15:22
 19/24 anonim ***** válasza:

1. Kinga,Szabi - Igen

2. Miki,Balázs - Nem

3. Juli,Attila - Nem,de jó lenne ha össze jönnének :)

2011. júl. 22. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:
mind3 elég gagyi de a mikiékén nagyon lehet szakadni xD na az képtelenség
2011. júl. 24. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!