Ön szerint így folytatódik a Barátok közt?
A Mikis képtelenség. Hogy robbanthatnának egy olyan helyen helyen (még ha ez a BK is), ahol metró jár? Nevetséges.
Kinga majd visszanyeri az emlékezetét, de addigra Szabi nem tűri, hogy Gézával van.
Juli összejön Attilával és remélem együtt tipliznek a sorozatból, mert mindkettő tök irritáló.
Miki és Nóra meg összejöhetnének.
2:27-tel egyetértek
bár nekem Juli szimpiiii:)
Én remélem, hogy a Kinga a Gézával marad, mert ezzel a Szabi gyerekkel valahogy nem passzolnak egymáshoz. A Gézával viszont annál inkább. És ő sem a semmiért járt le a pincébe hozzá hetekig szerintem...
A Juliékon én meglepődtem. De tetszene, ha szövődne köztük egy szép románc az Attilával.
Olyan uncsi már, hogy a Juli csak a gyerekeket neveli és bosszankodik rajtuk, ha rossz fát tesznek a tűzre, az Attila is csak dolgozik, meg veszekszik a Nórával, úgyhogy kijár már nekik a boldogság. Nem csoda, ha szemet vetnek egymásra.
Nóra meg béküljön ki a Mikivel. Ők összetartoznak, hiába is makacskodnak.
A Mikiék meg remélem túlélik.
Miklós az egyik kedvencem. :)
Bár szerintem nem a metrónál kötnek ki. Az elég hülyén venné ki magát. Metró mellett robbantás? Ugyan már...
A Balázs meg vigye csak vissza a Hannusnak az óráját, aztán jöjjenek ők is össze.
1. Kinga,Szabi - Igen
2. Miki,Balázs - Nem
3. Juli,Attila - Nem,de jó lenne ha össze jönnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!