Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » ÖN szerint hogy folytatódik a...

ÖN szerint hogy folytatódik a sorozat?

Figyelt kérdés

Mind 3 rész:

Attila-Juli

Balázs-Miklós

Kinga-Géza

2011. júl. 15. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Attila-Juli:Nem foglyák elmondani senkinek,ez az ő titkuk marad.

Balázsék:Megússzák.

Kinga-Géza:Kingának malyd eszébe jut hogy már nem szereti a Gézát.

2011. júl. 15. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
lol a balázs miklós már a 8 kérdés. amúgy nem halnak meg szerintem. attila juli:kiderül adrás nem hiszem hogy lemond juliról de nóra lehet amúgy a csók nem minden abból nem lesz semmmi de várj míg sújosbodik a helyzet XD. Kinga-géza:emlékezetkiesés szerintem összejönnek (mármint géza) én amúgy is a géza kinga párosnak szurkolok.
 3/10 anonim ***** válasza:

Attila-Juli: Szerintem Julinak lelkiismeretfurdalása lesz, de nem tudom lesz-e valami tovább.

Balázs-Miklós: Ők nem robbanhatnak fel :D Tuti, hogy nem halnak meg, nagyon kevés már az eredeti szereplő és Miki karaktere egyszeri és pótolhatatlan.

Kinga-Géza: Szerintem egy kicsit el kell majd hitetniük Kingával, hogy tényleg Géza a férje és ebbe Szabi majdnem beleőrül, de aztán kitisztul Kinga feje. De szerintem visszamegy majd Gézához.

4/10 anonim ***** válasza:

Attila-Juli: Szerintem vagy nem lesz köztük semmi, vagy igen:) Lehet végül Ők fognak összejönni.

Balázs-Miklós: A robbanást megússzák, de a vonatot is szerintem.. Miklós nem hallhat meg!!!!!

Kinga-Géza: Összejönnek.

2011. júl. 15. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz esküvő, mert Juli és Attila összejönnek! Így kap szabad utat Miki Nórához, mert nekik még össze kell jönniük! Miklóst Balázs ezért fogja újra apjának tekinteni, mert megmentette, Géza és Kinga pedig nem fognak (egyből) összejönni, az még várat magára!
2011. júl. 15. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

attila juli egy darabig titokban tartják de valamelyikük meg fog törni és bevallja hogy mi történt.

balázs és miki szerintem nem halnak meg, egyikük korházba fog kerülni és sztem a miki lesz az.

ha kimegy kingából a gyógyszer hatása akkor megpróbálja kiengesztelni szabit , de nem fogja tudni, ezért az elköltözik tőle. Gézával nem fog összejönni azonnal, de majd az is megtörténik :)

2011. júl. 15. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
tegnap 21:40 Úristen, atyaég, na most rosszul lettem.... te tényleg leírtad a "majd" szót "ly"-nal vagy rosszul látok o_O
2011. júl. 16. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
rosszul látsz :D mindenhol "J"-vel írta...
2011. júl. 16. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
ja igen most nézem h volt egy másik 21:40 es is... télle leírta úgy xD
2011. júl. 16. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
NA,elírtam xDDD
2011. júl. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!