ÖN szerint hogy folytatódik a sorozat?
Mind 3 rész:
Attila-Juli
Balázs-Miklós
Kinga-Géza
Attila-Juli:Nem foglyák elmondani senkinek,ez az ő titkuk marad.
Balázsék:Megússzák.
Kinga-Géza:Kingának malyd eszébe jut hogy már nem szereti a Gézát.
Attila-Juli: Szerintem Julinak lelkiismeretfurdalása lesz, de nem tudom lesz-e valami tovább.
Balázs-Miklós: Ők nem robbanhatnak fel :D Tuti, hogy nem halnak meg, nagyon kevés már az eredeti szereplő és Miki karaktere egyszeri és pótolhatatlan.
Kinga-Géza: Szerintem egy kicsit el kell majd hitetniük Kingával, hogy tényleg Géza a férje és ebbe Szabi majdnem beleőrül, de aztán kitisztul Kinga feje. De szerintem visszamegy majd Gézához.
Attila-Juli: Szerintem vagy nem lesz köztük semmi, vagy igen:) Lehet végül Ők fognak összejönni.
Balázs-Miklós: A robbanást megússzák, de a vonatot is szerintem.. Miklós nem hallhat meg!!!!!
Kinga-Géza: Összejönnek.
attila juli egy darabig titokban tartják de valamelyikük meg fog törni és bevallja hogy mi történt.
balázs és miki szerintem nem halnak meg, egyikük korházba fog kerülni és sztem a miki lesz az.
ha kimegy kingából a gyógyszer hatása akkor megpróbálja kiengesztelni szabit , de nem fogja tudni, ezért az elköltözik tőle. Gézával nem fog összejönni azonnal, de majd az is megtörténik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!