Szunai Linda lett a Szépségkirálynő. Vélemény?
egyetértek 22:48:)
amúgy jobban nézegetem ezt a Dórát
anyira nem csúnya ám
elég egzotikus, érdekes arcú.
csak az összefogott haj nem előnyös neki..
amúgy szép volna..
*nézegettem
ja és bocs az "ezt"- ért..:P
emberre ilyet nem mondunk:D
szóval:
"nézegettem Dórát.."
Én egyáltalán nem kísértem figyelemmel a szépségkirálynő választást. Aztán a napokban láttam a kirakatban egy reklámot, amin ott állt az első 3 helyezett. Igazából Dórát szúrtam ki rögtön, a másik kettőre szinte rá se néztem. Mert amikor megláttam Dórát, én komolyan mondom,teljesen megfeledkeztem magamról, s eltátottam a számat, hogy egy ilyen hihetetlenül ronda lány fején koronát látok! Mégpedig a szépségéért! Az a Dóra annyira, de annyira ronda, hogy az valami elképesztő! Ha meglátnám az utcán,s nem tudnám ki, lehet meg is sajnálnám, hogy szegényt ilyen csúf arccal veri az Isten! Én még azt se tudom elképzelni, hogy történhetett az, hogy beválogatták, nemhogy még dobogós lett!
De, hogy a kérdésre válaszoljak: Szunai Lindát szépnek látom így képekről, de nem annak a különleges szépségnek, akit meg is jegyzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!