Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szunai Linda lett a Szépségkir...

:) :) :) kérdése:

Szunai Linda lett a Szépségkirálynő. Vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem mikor megláttam az aktiv-ban már akkor nagyon szimpi volt és szerintem megérdemli,mert nagyon szép :) Neki drukkoltam és ő nyert :) (ilyen se volt még :D)
2011. júl. 15. 21:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

egyetértek 22:48:)

amúgy jobban nézegetem ezt a Dórát

anyira nem csúnya ám

elég egzotikus, érdekes arcú.

csak az összefogott haj nem előnyös neki..

amúgy szép volna..

2011. júl. 18. 07:42
 22/25 anonim ***** válasza:

*nézegettem

ja és bocs az "ezt"- ért..:P

emberre ilyet nem mondunk:D

szóval:

"nézegettem Dórát.."

2011. júl. 18. 07:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom mindenkinek más a véleménye nekem tetszett Fanni és lehet benne volt h azért lett közönségdijas mert siket de szerintem ha nemlenne az akkor is megérdemelné..és 2. 3. helyezett lehetett volna az 1es(nem emléxek a nevére már) és konkoly anikó(nem biztos hogy igy irják) :)
2011. júl. 25. 12:52
 24/25 anonim válasza:

Én egyáltalán nem kísértem figyelemmel a szépségkirálynő választást. Aztán a napokban láttam a kirakatban egy reklámot, amin ott állt az első 3 helyezett. Igazából Dórát szúrtam ki rögtön, a másik kettőre szinte rá se néztem. Mert amikor megláttam Dórát, én komolyan mondom,teljesen megfeledkeztem magamról, s eltátottam a számat, hogy egy ilyen hihetetlenül ronda lány fején koronát látok! Mégpedig a szépségéért! Az a Dóra annyira, de annyira ronda, hogy az valami elképesztő! Ha meglátnám az utcán,s nem tudnám ki, lehet meg is sajnálnám, hogy szegényt ilyen csúf arccal veri az Isten! Én még azt se tudom elképzelni, hogy történhetett az, hogy beválogatták, nemhogy még dobogós lett!

De, hogy a kérdésre válaszoljak: Szunai Lindát szépnek látom így képekről, de nem annak a különleges szépségnek, akit meg is jegyzek.

2011. júl. 30. 22:01
 25/25 anonim válasza:
Amúgy az előbbi vagyok: én eddig Dammak Jázmint láttam a legszebbnek, őt tényleg gyönyörűnek látom, s szerintem őt Linda meg se közelíti.
2011. júl. 30. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!