Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szunai Linda lett a Szépségkir...

:) :) :) kérdése:

Szunai Linda lett a Szépségkirálynő. Vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem mikor megláttam az aktiv-ban már akkor nagyon szimpi volt és szerintem megérdemli,mert nagyon szép :) Neki drukkoltam és ő nyert :) (ilyen se volt még :D)
2011. júl. 15. 21:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

bár sok képen nem is feltűnő ez a kidülledő szem

[link]

[link]

ezeken nagyon szép

2011. júl. 16. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Az indulók közül én is Lindát tettem volna első helyezettnek.

Viszont nekem a közönségdíjas, a siket lány nem tetszett, vagyis önmagában szép lány, de szerintem nem szépségversenyre való kinézete van. Szép, de semmi extra, olyan egyszerű. Azért kíváncsi leszek lesz-e sikere Spanyolországban.

Engem egyébként az indulók közül egy csomó lány a Sarka Katára emlékeztetett. Amikor éppen ezen tűnődtem, hát mit látok, hogy a Hajdú Péter a műsor producere. Úgy látszik akkor nem véletlenül.

2011. júl. 16. 18:46
 13/25 anonim ***** válasza:

18:46

teljesen egyetértek

Fannival kapcsolatban is

meg a Sarka Katás dologgal is

2011. júl. 16. 20:39
 14/25 A kérdező kommentje:
A Katás tényleg igaz,de szerintem Weisz Fanni naon szép ő is kedvenc volt :)Am az egyik meg olyan rubint rékás volt
2011. júl. 16. 21:13
 15/25 anonim ***** válasza:

nem az h nem szép a Fanni

de olyan semmilyen!!

aranyos pofi, cuki mosoly, szép vékony test, de ennyi

nem kirívóan szép

2011. júl. 17. 07:27
 16/25 anonim ***** válasza:

18.46-os vagyok!

Az egyik tényleg nagyon hasonlított a Rubint Rékára, méghozzá az a nagyon vékony göndörebb hajú csaj. Ezt én is megjegyeztem és le is akartam írni a Sarka Katás észrevételem után.

Én sem úgy mondtam a siket csajra hogy nem szép, csak hogy teljesen átlagos. Szerintem egy szépségversenyre különlegesebb lány kell.

2011. júl. 17. 14:12
 17/25 anonim ***** válasza:
én is észrevettem h Siha Edina tiszta Réka:)
2011. júl. 17. 17:44
 18/25 anonim ***** válasza:

[link]

pl itt hasonlít

2011. júl. 17. 18:03
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
A harmadik lűny nem a legszebb, nála sokkal szebbek voltak a mezőnyben. Linda szép és a második lány is szép volt, az pedig hogy a siket lány lesz a közönségdíjas abban szinte biztos voltam. Nagyon meglepúdtem volna ha nem ő lesz, egyébként nem volt olyan különlegesen szép mint amilyen lányok kiestek a top 10-ből.
2011. júl. 17. 22:44
 20/25 anonim ***** válasza:
07:27- Teljesen egyetétek, helyes-kedves lány, de inkább azért díjazhatta a közönség, hogy siketként nem adja fel a céljait és küzd a sikerért. De külsőre azért voltak nála sokkal szebbek is.
2011. júl. 17. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!