Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szunai Linda lett a Szépségkir...

:) :) :) kérdése:

Szunai Linda lett a Szépségkirálynő. Vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem mikor megláttam az aktiv-ban már akkor nagyon szimpi volt és szerintem megérdemli,mert nagyon szép :) Neki drukkoltam és ő nyert :) (ilyen se volt még :D)
2011. júl. 15. 21:56
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
48%
Szerintem bunda . A CKM címlaplányból úgy kirakták , ugyhogy nem értem hogyan nyerhette ezt meg . Nekem Konkoly Ági volt a nyerő .
2011. júl. 15. 22:21
 2/25 anonim ***** válasza:

szerintem is konkoly ági volt a legszebb, viszont a második legszebb tényleg Szunai Linda volt .(szerintem)

Viszont az a Betta volt sztem bunda.. nagyon futtatták minden műsorba ..nekem nem tetszik sztem csak egy fokkal szebb az átlagosnál, de valahogy annyira éreztem h ő benne lesz az első 3ba...:S.. annyira sztároltál..

Nahh Arról a Szabó Dóra hangyaképü nőről ne is beszéljünk -.-' azt már a selejtezőn kiszórtam volna annyira rusnya...

2011. júl. 15. 22:42
 3/25 anonim ***** válasza:
24%
A 3. helyezett tényleg nem szép... a Linda pedig... nem ronda, de sztem max. a 3.-nak kellett volna lennie... Énis Ági mellett tettem volna le a voksom.
2011. júl. 15. 23:35
 4/25 A kérdező kommentje:
Hát az "udvarhölgyek" nekem se tetszenek..amugy nekem az 1,6,18,19,23 volt a nyerő :)
2011. júl. 16. 07:56
 5/25 anonim ***** válasza:

Szabó Dóra (3. helyezett) rovarfejű

de a nyertessel egyetértek!!

amúgy olyan lányokat választottak akik hasonlítanak a világverseny helyszínének tipikus lakóihoz

pl Linda eléggé hajaz Kate Middletonra, ők csipázni fogják az angolok

Szabó Dórában is van egy kis thai beütés(ő Thaiföldre megy)

A venezuelai döntőre,(azt hiszem ott lesz) meg a dél-amerikai kinézetű csajt küldték!!

nem véletlen

2011. júl. 16. 08:08
 6/25 anonim ***** válasza:
*őt
2011. júl. 16. 08:08
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
van benne vmi...de ez elégnagy szemétség :/ ...amugy Cheryl Cole is angol :D küldhették volna oda a konkoly ágit :D
2011. júl. 16. 10:15
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

jogos:D

bár nekem Ági nem tetszik

nagy a feje a testéhez képest.

meg olyan ijezstő, kidülledő szemei vannak:D

2011. júl. 16. 11:25
 9/25 anonim ***** válasza:
*ijesztő
2011. júl. 16. 11:26
 10/25 A kérdező kommentje:
Hát igeen...van benne valami..
2011. júl. 16. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!