Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor kezdődik a VV5? Várjátok...

Mikor kezdődik a VV5? Várjátok már?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
59%
Inkább kidobnám a TV t az ablakon ! Az a baj, hogy még mindég van egy primitív réteg kis hazánkban akit ez szórakoztat ! Undorítóóóóóó !
2011. júl. 7. 09:27
 32/38 anonim válasza:
Nem várom,mert leszarom.Nem érdekel,nem hogy adnának helyette valami jó sorozatot..
2011. júl. 8. 16:16
 33/38 anonim ***** válasza:
Kezdődik, de nem ma! És remélem soha nem is fog! egyetértek azokkal akik betiltanák. Egy szemét agymosó c*onista fos.
2011. júl. 9. 14:56
 34/38 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy részt se néztem végig.

2 fájdalmas pillanatot láttam csupán, de örök életre bennem maradnak.

Az egyik, amikor láttam, hogy az egyik szőke ribi leugrik a lóról és ott marad. Imádkoztam, hogy lócitromba verte volna a fejét legalább, vagy a hajába nyomasson egy kicsit a paci... csalódtam...

Aztán ugyanaz a csaj (lehet, hogy előtte) ült a székben. -Nagyon izgalmas, ez már hasonlít a való életre - gondoltam magamban. Erre felugrik, mintha repülő péniszeket akarna megfogni, sikoltozott, mint a Justin Bieber és futkorászott, mint Michael Phelps. Bár ő úszó, de akkor is tud futni... :D

Kiesett a távirányító a kezemből, az egyik elem a fotel alá... És meccset akartam nézni

AKAR ILYENEKET A JÓ ÉDESAPÁM P*CSÁJA! :D

2011. júl. 11. 20:31
 35/38 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy részt se néztem végig.

2 fájdalmas pillanatot láttam csupán, de örök életre bennem maradnak.

Az egyik, amikor láttam, hogy az egyik szőke ribi leugrik a lóról és ott marad. Imádkoztam, hogy lócitromba verte volna a fejét legalább, vagy a hajába nyomasson egy kicsit a paci... csalódtam...

Aztán ugyanaz a csaj (lehet, hogy előtte) ült a székben. -Nagyon izgalmas, ez már hasonlít a való életre - gondoltam magamban. Erre felugrik, mintha repülő péniszeket akarna megfogni, sikoltozott, mint a Justin Bieber és futkorászott, mint Michael Phelps. Bár ő úszó, de akkor is tud futni... :D

Kiesett a távirányító a kezemből, az egyik elem a fotel alá... És meccset akartam nézni, de a sors ezt szánta nekem. Tesco-ba kellett mennem elemet venni :D

AKAR ILYENEKET A JÓ ÉDESAPÁM P*CSÁJA! :D

2011. júl. 11. 20:32
 36/38 anonim válasza:
miért,bzdmeg azért mert szégyen hogy ez kell Magyarországnak.
2011. júl. 26. 00:51
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem minősíteném, hogy kinek mi kell, és hogy ez szégyen vagy nem. ez egy mesterségesen generált igény.

Azért butítják ezzel az embereket, hogy ne is legyen igényük a drágább igényes műsorokra és jobban fogjanak az tré fantáziátlan olcsó "ahűűtőőbőől?" típusú szakmailag is megkérdőjelezhető hirdetések. Ezért, mert ha elkezdesz gondolkodni akkor a sok fos reklám egyszerűen le fog rólad peregni.

Meg Disco Ch-t meg Natgeo-t, meg spektrumot, ha vigyázni akarsz arra hogy túl okos se legyél, arra is vannak jó műsorok.

2011. júl. 26. 10:44
 38/38 anonim válasza:
engem érdekel akit meg nem érdekel az ne írjon választ a kérdésre, ha még egy részt sem láttál akkor honnan veszed hogy szar???? nem lehet semmit sem megítélni elsőnek NAH EZ AZ UNDORÍTÓ!!!!!
2011. aug. 10. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!