Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor kezdődik a VV5? Várjátok...

Mikor kezdődik a VV5? Várjátok már?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mikor kezdődik mert pont leszarom :D
2011. júl. 3. 23:31
 12/38 anonim ***** válasza:
18%

barom offolók....

kérdésre: augusztus vègén,a héten kezdődik a válogató, tesóm is megy:D

2011. júl. 3. 23:32
 13/38 anonim ***** válasza:
71%
csomó ismerősöm megy a válogatásra...én nem értem: most ez a divat? régen az emberek orvosok meg ügyvédek akartak lenni, most meg "valóság?"hősök
2011. júl. 3. 23:35
 14/38 anonim ***** válasza:
60%
sok agyhalott barom. Ez kell nekik. Szánalmas. Egy részt sem láttam, és gyanús, hogy ebből sem fogok.
2011. júl. 3. 23:36
 15/38 anonim válasza:
45%
Remélem megdöglik az összes majom, aki jelentkezik erre a szarra; az összes barom, aki kitalálta és az összes barom, aki nézi. Aki hülye az haljon meg.
2011. júl. 3. 23:40
 16/38 anonim ***** válasza:
71%
De legalább lenne igazi Való világ. Mutassák meg hogyan tudnak hónapról hónapra minimálbérből megélni, dolgozni járni, lakást fenntartani stb... Mert ez a való világ. Nem az, hogy hónapokig mindent a seggük alá tesznek, és csak a lábukat lógatják. Primitív a műsor meg az is aki nézi. Csak sajnos ha az ember akarja sem kerülheti ki mert kb mindenhol ott van.
2011. júl. 3. 23:42
 17/38 anonim válasza:
A facebook üzenőfalam tele van olyan kiírásokkal,hogy ha bekerülök,légyszi szavazz rám.Meg ezaaaaz,behívtak válogatásra. Kb. 12 ismerősöm jelentkezett.Biztos ez az új divat...De ha valami cikis sztorit mesélnek valamelyik bulinkról,tuti eltorlaszolom az ajtókat,hogy véletlen se tudjon az illető kijönni:D 20/L
2011. júl. 3. 23:45
 18/38 anonim ***** válasza:

Ágika86

+1

2011. júl. 3. 23:45
 19/38 anonim ***** válasza:

Én sajnálom azt a sok szerencsétlen tahót, nem tudják hogy arra vállalkoznak hogy kiröhögjék őket, hiába láttak már ezer ilyen műsort ők azért is májerkedni mennek, de bohóc lesz belőlük.

Egyébként én veszélyesnek is találom, sok lelki problémát okoznak az itt ért konfliktusok. És bármennyire is csak dinnye kapálásra alkalmasak ezek az emberek azért mégis csak emberek. mindamellett nem akarom hogy rám erőltessék ezt a szart mert nem vagyok rá kíváncsi. Egyszerűen nem tudom kikerülni akkor sem ha egyáltalán nem nézek tv-t.

2011. júl. 4. 00:08
 20/38 anonim ***** válasza:
pfuj. Hogy lehet ilyet kitalálni?
2011. júl. 4. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!