Emlékeztek még a Fox Kids nevű mesecsatornára?
Persze, hogy emlékszem, imádtam!:)
Veszett Jack, a kalóz; Született kémek; Az ikrek Malibuból; Andy, a vagány... és még sorolhatnám, mennyi minden jó volt ott.:)
Nem mondom, hogy a Disney szär, de nekem a Fox Kids sokkal többet jelent, lehet, hogy a gyerekkorom miatt.:)
17/f
Persze, hogy emlékszünk! Sőt én olyanra is emlékszek 9 vagy 10 éves lehettem, hogy Fox Kids nyári tábor. Nem tudom kinek van meg, azér felidézem :)
Hétfő: Nyekk a macska
Kedd: Kémkutyák
Szerda: Kullancs
Csütörtök: Jack a kalóz
Péntek: Louie élete
Szombat: Jim Button
Vasárnap: Dennis a komisz
talán reggel környékén voltak ezek és 2 részt adtak egymás után de nem tuti. még játék is volt vele. most ha gáz ha nem abba az időbe pár nyaram azzal ment el hogy fox kidset néztem 0-24 ig szinte :D cseppet jó csatorna volt jó mesékkel. azóta próbálom neten összeszedni azokat a meséket több kevesebb sikerrel sajna :S sokan a maiakra mondják hogy jó mesék. 1-2 kivétel van de azér na -.-
azokat akkor még a felnőttek is megnézték. ma meg belenézek vmelyikbe azt gyah.... kész agyam leszabályzott!
de sajna nem tudunk mit tenni telik az idő ez ezzel jár
20/f
Igen.
Ott ment a Született kémek, Pokémon, Gógyi felügyelő, Twist Oliver, Hogyisvanez család, Oggy és a svábbogarak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!