Emlékeztek még a Fox Kids nevű mesecsatornára?
Ó, ahogy olvastam a válaszokat elfogott a nosztalgia. Hát igen, Fox kids, nyugodj békében, soha nem feledünk. Magával vitte az összes nézhető rajzfilmet, és hiányozni fognak :(
Jajj a Loui-ból nekem az volt a kedvenc részem, amikor nyaralni mentek és az apja mogyoróvajas kenyérrel akarta megfogni azt a nagy halat.
Meg a legeslegkedvencebb beszólásom (kb 4 éve emlegetjük anyukámmal) Louie apja: -Az ejtőernyőn németül volt a használati utasítás. Ezért két perc alatt megtanultam németül... :D ó istenem ma miért nem adják :')
A kölykök a 402-es tanteremből Jessie anyját nagyon bírtam. Főleg ezt a jelenetet: -Jónapot csak megint én vagyok az Jessie anyja, gondotlam beadok pár friss kisnadrágot. Ha dolgozat van Jessie nagyon izgul.
Nancy-n be lehetett halni, a kedvenc részem az volt amikor elment a simon of Londonhoz és olyan hajat vágtak neki mint egy pudlinak :D
Andy a vagány-- hát igen az egy felettébb értelmes mese volt, de imádtam. A kedvenc részep az volt amikor együttest alapítottak Pizzafutár névvel :D
a 3 jóbarát és Jerry. :D Úristen mi oviban azt játszottuk, hogy én voltam Mimi, az egyik barátnőm Linda a másik meg Tess. Úristen azok voltak a régi szép idők.
a Team galaxy később jött be, akkor már javában másodikos voltam ,de emlékszem hogy előszedtem a barbikat és az egyiknek felkötöttem a haját, mint Yoko-nak vagy mi is volt a neve :)
Most hirtelen ennyi jött, ezek volta ka kedvenceim.
Fox kids nyugodj békében mégegyszer :D
Kölykök a 402-es tanteremből, úristen de imádtam!! Nancy volt a kedvencem, meg de idegesített Polly, az a stréber litván csaj, meg Arthur, a sznob gyerek :D Ja meg ott volt az igazgató, Mr. Besser, azon mindig besírtam :D :D
Amúgy fennvannak a részek neten, lehet noszagiázni
Emlékszem, Pollynak mániája volt a "borcs leves", mondjuk engem is ő irritált a legjobban... :)))
Az tényleg nagyon jó rész volt mikor Nancynek pulikutya fejet csináltak. :) :D Az is jó volt mikor, Jessy és Winny megtanította Mr. Besser papagáját csúnyán beszélni. :) Vagy mikor Freddy nadrágja vizes lett és azt hitték, hogy bepisilt, de az is jó volt mikor Jessyt elküldték egy másik osztályba, mert rossz lett a tesztje. :))
Az olyan zavaró volt, hogy Nancy akárhogy is erőlködött sose lett Penny barátnője, mert mindig közbe jött valami! :))
Mennyi sok szép emlék,látom nem vagyok egyedül:)
A Lou életéből én mindig az apja beszólását emlegetem:Ezt hallottam!xD
So little time - az ikrek malibuból :) ( Olsen ikres )
Diabolik
jim button
boby világa
rossz kutya ( mikor mondták neki, hogy rossz kutya, akkor tetszhalott lett )í
volt vmi kutyás titkosügynökös, amibe a főnök vmi Eb zero volt..
lazy town
wunchpunch a varázskoktél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!