Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tenyleg tobb evados az Ezel?

Tenyleg tobb evados az Ezel?

Figyelt kérdés

Mar eddig is ossze-vissza informaciokat olvastam arrol, hogy hany reszes, mert valahol azt irjak, hogy 33 torok resz, ami 66 magyar resz lesz, mashol meg azt olvasni, hogy 66 torok resz, ami 132 magyar resz lesz, utobbi mar durvan hangzik.

De lehet, hogy tobb evados is?

Megis mennyi?

Vagy ezt meg jelenleg is forgatjak folyamatosan a torokoknel?

Szeretem a sorozatot, de en most komolyan megremultem a tobb evad lehetosegetol, mert nekem mar boven eleg lenne 66 resz arra, hogy kideruljon minden. Raadasul ha tobb evad van, akkor nagy esellyel az elso utan lesz vagy fel evnyi szunet a magyar vetitesben, azalatt meg elindit az RTL valami 400 reszes mexikoi szappanoperat es sohasem fogjak megvenni az Ezel kovetkezo evadjat.

Ki mit tud arrol, hogy lesz-e tobb evad?

Ha lesz, akkor szerintetek is lesz hosszu szunet kozottuk?

2011. máj. 31. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy jelenleg 2 évad van.

Elvileg ez megy a törököknél.

Az RTL meg megvágja a részeket (és ki is vág jeleneteket) így itthon 40-45 perc megy le az amúgy 90 percből.

Tehát a törököknél úgy megy, hogy 1 rész az 90 perc.

Itthon meg ez ketté van osztva.

Én így ismerem a dolgot.

2011. máj. 31. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy tudom, hogy több évados. De azt nem tudom, hogy összesen hány évadja lesz vagy, hogy hány része.
2011. máj. 31. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elsőhöz, 2 évadnyi biztos, hogy van (angol wikipedia és IMDB szerint is)

[link]

2011. máj. 31. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, 2 évad biztos, hogy van. Az első 33 részes a törököknél. Nálunk ugye felezve mennek a részek, úgyhogy 66 lesz. Az, hogy mikor vetítik nálunk a 2. évadot, még nem tudni. Lehet, hogy egyből, lehet, hogy némi szünettel, de nagyon remélem, hogyha már belekezdtek, akkor megveszik az összeset.
2011. máj. 31. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Porton olvastam és az illető már vagy 100 szor leírta, h mind a két évadot megvette az rtl klub és, h le is fogja adni, de lehet az első évad után szünetre mennek, mert ugye itt a nyár! Törökországban jelenleg is forgatják ott most a 68-ik rész ment és én az egyik rajongói oldalon azt olvastam, h már csak nyárig lesz tehát ott Törökben 2 évad után vége lesz! Én egyébként reménykedem, hogy nem így lesz! Én nagyon élvezem a sorozatot bár a sok kivágás miatt kicsit élvezhetetlen de még így is jobb mint egy szirupos szappanopera igazából annak örülnék a legjobban ha az rtl klub weboldalukra feldobnák a vágatlan részt!
2011. máj. 31. 20:54
 6/6 anonim válasza:

A második évad 75 részes, az RTL-Most-on fent van mindegyik első évad első részétől. A második évad 51. részéig még úgy rakták fel hogy 40 perces kb. Utána viszont már 2 egyben van, de úgy írták fel ugye, hogy 53-55-57 stb. Ez senkit ne tévesszen meg. Elég bonyolultan oldották meg az RTL-esek, de azért ki lehet következtetni.. :) (Amúgy az 1-5. oldalon az első évad van, azt sem értem hogy miért, de azt már felesleges is újra nézni szerintem :D )

[link]

Itt kezdődik :)

2014. nov. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!