Minii Vikii kérdése:
Tényleg meghal Ezel?
Figyelt kérdés
Az Ezel bosszú mindhalálig című sorozatban tényleg meghal Ezel / Ömer? Olvastam, hogy nem egyértelmű a halála. Ha igen, hogyan s miért?
Előre is köszi.
Egy linket is tudtok küldeni az utolsó részről?
2011. szept. 24. 15:14
1/18 anonim válasza:
hmm, elvileg ez az Ezel igaz történet alapján íródott vagyis így hallottam.. és ha jobban megnézed a rendezőt még a név is stimmel, vagyis tuti nem hal meg, végülis ő a főszereplő, ez nem olyan mint a barátok közt, hogy a főszereplő berényi zoltán a sorozat legelső részénél a legelején meghal :D
2/18 A kérdező kommentje:
Én nem nézem az Ezelet, magyaránt semmit sem tudok róla. A mamám szokta nézni, és hallottam, hogy meghal.
2011. szept. 24. 16:04
3/18 mus musculus válasza:
'A mamám szokta nézni...'
Én is ezt az ürügyet szoktam alkalmazni, ha valamit túl kínos bevallani.xD
Első, visszaszívhatod a kommentet.:D
4/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem én nézem. Miért lenne ciki? :O K*vára nem én nézem, de mindegy nem fogom bizonygatni ;)
2011. okt. 6. 17:23
5/18 mus musculus válasza:
B*szki, csak vicceltem. Nehogy komolyan vedd már.:D
6/18 anonim válasza:
Bxszki, Ezel meghalt... megállt az eszem. Gondolom erre már mindenki rájött tegnap, de én csak ma tudtam megnézni online... még bögtem is. én se vagyok százas, az is biztos...
7/18 hejj válasza:
nekem se volt túlságosan tiszta a vége. Ezelék meghalnak a vonaton, évekkel később a fia (akinek Ucar a vezetékneve, mint Ömeré is!)elmegy a világító toronyhoz, h keresi az 'apját'. aki ajtót nyitott nyilván Ali volt, de ennek mi a jelentősége? Ali lesz az új öreg és a fiú meg az új Ezel? és ki volt azaz öregember a világítótorony előtt?? miért lepődött meg, h a fiú mondta a nevét???help!!
8/18 mus musculus válasza:
Utolsó, szándékosan homályosra csinálták az uccsó jelenetet. Azt is mondják, valójában nem halt meg Ezel, hanem "remeteként" élt tovább a világítótoronyban, és ezt azzal bizonyítják, hogy a gyerek vezetékneve ugyanaz volt, mint az övé, ráadásul a fejét is jellegzetesen vakarta meg a vérég a "rejtélyes alak". Úgy értelmezed, ahogy akarod.
9/18 hejj válasza:
de utálom a nyitott könyveket :D(uccsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!