Mit szóltok, már 230milliónál jár a VV4 büntetés?
Figyelt kérdés
Szerintem kezd korrekt lenni az összeg, még esetleg 70milla kéne hozzá, hogy kerek legyen :D2011. máj. 19. 17:30
4/9 anonim válasza:
Addig nem elég amíg az összes nyomoronc alsógatyára nem vetkőzik...
5/9 anonim válasza:
Valószinűleg még így is többmilliárdot harácsoltak össze az "éhező magyarokon".
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam, hogy 1 milliárdot kaszáltak.
Szóval 23%-ka büntetés lehet..
2011. máj. 19. 18:08
7/9 anonim válasza:
sajna nem az én zsebembe teszi, így nincs minek örülnöm...
8/9 anonim válasza:
Röhögve kifizetik, ennyit simán megért nekik ez, sőt még többet is ért volna. Szerintem kb. 2 max 3 párbaj alatt kerestek ennyit. Nem tudom hol olvastad, hogy 1 milliárdot kaszáltak, de szerintem ennél jóval többet nyertek a műsoron...
9/9 anonim válasza:
irigy dögök vagytok,pedig mindenkinek ott a lehetőség hogy alapítson egy tv csatornát amit népszerüvé tesz olyan szintre hogy a cégek ingyen adják a termékeiket csak reklámozzátok őket,majd indíthatsz egy játékot amibe a felajánlásokat oda ígéred nyereménynek,és bekaszálod az sms-eket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!