Éva ma nem vette fel a lilakendőt volt az adásban is. Ezért büntetés jár, tehát elkövette az utolsó szabályszegést! Vagyis elveszik tőle a védettséget?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 20:37
1/13 anonim válasza:
az király lenne hátha mehetne megint párbajozni.
2/13 anonim válasza:
mikor megláttam hogy beletették az öf-be rögtön gondoltam hogy elveszik tőle a védettséget, de aztán Lilu semmit nem mondott. remélem elveszik tőle aztán akkor benézheti anagy taktikáját... lehet szerdán jelentik majd be neki, szerintem szívrohamot kap.
4/13 anonim válasza:
Nem értem mért kell játszania az eszét pont a cél előtt, ha elveszik tőle a védettséget, akkor tuti kieseik!Saját magának kereste a bajt!
5/13 anonim válasza:
Varjuk ki a szerdat,szerintem nem veletlenul tettek bele az osszefoglaloba a jelenetet.
6/13 anonim válasza:
utolós rem igazad lesz. amúgy nem utálom Évát, de ráférne egy pofára esés. Béci direkt rászolt, és leszarta.... menjen csak Bécivel párbajozni. annyira kiharcolta hogy most menjen Béci, amikor ő védett, remélem keresztbe tett saját magának, na meg hogy ha így esik akkor Béci kiviszi.
7/13 anonim válasza:
Ha elveszik tőle a védettséget,tuti a mentő viszi el!
8/13 anonim válasza:
vegyék csak el tőle,mikor a szaunában aludt ,akkor azt ígérték neki,h. ez volt az utolsó szabályszegése...Béci még szólt is neki,de simán szarott rá mert már ivott és olyankor k..ra nem érdekli semmi..
9/13 anonim válasza:
Sztem is ráférne egy pofára esés...amikor Bécit lila ruhára kötelezték ő rögtön kivágtatott a szünetben a kendőért,és mégis.Csak az a gáz,h nem kellene szerdáig várni,mert jó lenne,ha Béci kapna időt átgondolni,h jó lenne-e neki Évát kivinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!