Nem tudom, de az tényleg jó lenne, ha a párbajon nem lehetnének ott a szerettei. Kizárni sajnos emiatt nem fogják, viszont azon kívül ez lenne a legnagyobb érvágás számára.
De meglepődnék, ha a stáb ezt tenné a kis kedvencével.
2011. febr. 10. 08:58
3/16 anonim válasza:
Nem lesz ott Enikő a párbajon.
2011. febr. 10. 10:08
4/16 anonim válasza:
sztem meg nem olyan durva büntetés ahogy azt a Balázs beállította
de Olivérnek tuti az jár a fejében,hogy majd Eni nem lehet ott a párbajon,de hát magának csinálta
2011. febr. 10. 10:20
5/16 anonim válasza:
Remélem tényleg komoly lesz a büntetése, de már az is jó lenne, ha nem ő menne vissza!
2011. febr. 10. 10:39
6/16 anonim válasza:
Remelem hogy kizarjak:).Utalom a taho pofajat.
2011. febr. 10. 11:55
7/16 anonim válasza:
Sztem tuti a párbajjal kapcsolatos vmi lesz,és még letudják addig.Sztem nem lehet majd kampánybeszéde,csapata, v vmi hasonló.(annyira nem szivatják meg a beépített embert.)
2011. febr. 10. 12:59
8/16 anonim válasza:
Én is arra gondoltam hogy nem lehet ott egy családtagja sem a párbajon,de akkor tuti feladja.
És szerintem valóban komoly büntetésre számíthat,mert ez tényleg elég nagy szabályszegés volt. Ha Éva nem találkozhatott személyesen a szülinapján a barátjával,mert odament hozzá a párbajon (amit mellesleg Balázs engedett meg neki),akkor Olivér simán kaphat nagyobb büntetést.
2011. febr. 10. 13:18
9/16 anonim válasza:
Ja és a másik dolog pedig Anikóval sokat sugdolóznak, amit megint nem szabadna!
2011. febr. 10. 13:26
10/16 anonim válasza:
Nekem is az volt rögtön az első megérzésem, hogy nem lehetnek ott a családtagjai. Majd meglátjuk, de ha az RTL-esek ezt olvassák, még lehet, hogy tippet is adtunk nekik. Bár szerintem akkor az Olivérnek vége, ott a helyszínen, ha üres marad az ő táborának oldala. Ezt azért nem szeretném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!