Ki menjen a következő Eurovízióra?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés, Kati csak a 22. lett, mindenki jobb helyre várta, jobban is teljesített, hát akkor jövőre kit küldünk, aki überelni tudja őt? Vagy minimum úgy teljesíteni ahogy ő. Te kire gondolnál, kit szeretnél?2011. máj. 18. 10:55
11/27 anonim válasza:
Egy biztos, az X-faktorból nem szabad választani, mert lebőgés lesz.
A megasztáros Rúzsa Magdi azért már tud valamit.
12/27 anonim válasza:
A Megasztáros Rúzsa Magdi is bukott már ott...
13/27 anonim válasza:
Magdi 9. lett, Wolf pedig ... hagyjuk :D
14/27 anonim válasza:
De ennél az azerbajdzsáninál akárki tőlünk (is) jobb volt!
Ilyen rosszat ekkora sikerrel összehozni, az lenne már a művészet!:D
16/27 Kincső Szabó válasza:
László Attilát küldhetitek de ő egyelőre Román állampolgár, ha valakit képvisel majd, sztem az Románia lesz...vagy I dunno.
17/27 A kérdező kommentje:
Ákosra énis sokszor gondoltam, hogy-hogy ilyen 'énekeseket' mint Ádok Zoli elküldtünk, de olyat, hogy Kovács Ákos, még nem?
Aztán csodálkoztunk, hogy a Zolika a remek kiállásával, csodás hangjával és kisugárzásával nem jutott be...
Ákost én is szívesen látnám az ottani színpadon!
2011. máj. 19. 10:07
18/27 anonim válasza:
Érdekes, pedig Ákos több mint 20 éve a pályán van. Elég határozott fellépése van és a hangja egyszerűen fantasztikus (ráadásul jól is néz ki :D:D). Talán fél a kudarctól?! De egy próbát mindenképp megérne :)
19/27 anonim válasza:
Ákos ku...ra nem menne el egy ilyen cirkuszba. Nincs rászorulva...
20/27 anonim válasza:
Bereczki Zoli, Caramel, Rúzsa Magdi, Roy és Ádám, Charlie. Ha ezek közül választanunk kéne, akkor Bereczki és Caramel a legesélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!