Alekosz műsorába tényleg ennyi pénzéhes lotyó van?
Figyelt kérdés
Van a lányok közül olyan aki szereti ezt a szerencsétlent?2011. máj. 17. 16:04
1/7 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2/7 anonim válasza:
pl. Barbara biztos szereti, szerintem Anita is, a többi az a 10 percnyi reflektorfényért és a pénzért van ott
3/7 anonim válasza:
sztem a többségen látszott h csak a pénz meg hírnév miatt ment oda. talán az a barnahajú csaj aki a hazugság vizsgálónál elsírta magát, TALÁN ő nem..de ki tudja
4/7 anonim válasza:
Műsoron kívül még ennél is több.
"Ezek" bármit megtesznek egy kis pénzért, hírnévért.
Az egyik sírva mondta, hogy gyereket szülne neki pár nap ismeretség után.. és még hány férfinak mondta/tette ezt?!?!?!
Komolytalan maga a műsor is, nagyon nagy a színjáték.
Jobb volt, mikor Alekosz hajtotta a nőket a maga sajátos módszerével, mint most, hogy a nők csúsznak-másznak érte... milyen megalázó! És mit szól azoknak a "nőknek" nevezett lényeknek a párjuk, gyerekük, családjuk?!
Felháborító.
5/7 anonim válasza:
Maga Alekosz is pénzéhes, hiszen indult a Való világban. A többi csak ráadás.
6/7 anonim válasza:
A Barna hajú csaj azaz Barbara is prosti: [link]
7/7 anonim válasza:
Szerintem találnánk mindegyikről ilyen "érdekes" linket... meg sem lepődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!