Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Monika Show-ba szerepeltel-e...

Monika Show-ba szerepeltel-e vagy ismersz-e olyant aki szerepelt?

Figyelt kérdés

Barmilyen beszelgetos show szereplo erdekel! Milyen temaba szerepelt vagy milyen ott ulni?Hogy jutott el odaig? Meg hasonlok... Ez csak simma erdeklodes,szeretnem tudni milyen lehet?

Koszi elore is a valaszokat!

2009. márc. 11. 01:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Nekem 2 ismerősöm is szerepelt benne. Azt nem tudom, hogy milyen érzés volt, mert nem kérdeztem tőlük de az egyiken jót szórakoztam :D

23:24- es: Én úgy hallottam, hogy a csaj már megszülte a közös gyereket, 4 hónapos volt a baba, amikor megölte a csajt. Egyébként érdekelne, mi történt Ágival azóta.

2009. júl. 30. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egyik volt osztálytársam volt a Balázs show-ban (kb 6 éve). Semmiről nem tudott előre, ott a stúdióban vallott neki szerelmet egy fiú. (Nem jöttek össze)

Azt mondta, hogy az a szöveg, amit a beszélgetés alatt kiírtak alá, az színtiszta hazugság volt.

Nővérem volt osztálytársának a barátja pedig megjátszott jelenetben szerepelt a Balázsban (ez is több éve volt már). Azt nem tudom, hogy mennyi pénzt kapott.

2009. júl. 30. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
92%
Ismerek egy nőt(K.-né Maja),aki szerepelt a Mónika showban,mert egy pasi szerelmet vallott neki,de nem jöttek össze mert a Majának lányai vannak(3) meg férje...szval..ennyi:P
2010. jan. 17. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!