Monika Show-ba szerepeltel-e vagy ismersz-e olyant aki szerepelt?
Barmilyen beszelgetos show szereplo erdekel! Milyen temaba szerepelt vagy milyen ott ulni?Hogy jutott el odaig? Meg hasonlok... Ez csak simma erdeklodes,szeretnem tudni milyen lehet?
Koszi elore is a valaszokat!
Nekem 2 ismerősöm is szerepelt benne. Azt nem tudom, hogy milyen érzés volt, mert nem kérdeztem tőlük de az egyiken jót szórakoztam :D
23:24- es: Én úgy hallottam, hogy a csaj már megszülte a közös gyereket, 4 hónapos volt a baba, amikor megölte a csajt. Egyébként érdekelne, mi történt Ágival azóta.
Nekem egyik volt osztálytársam volt a Balázs show-ban (kb 6 éve). Semmiről nem tudott előre, ott a stúdióban vallott neki szerelmet egy fiú. (Nem jöttek össze)
Azt mondta, hogy az a szöveg, amit a beszélgetés alatt kiírtak alá, az színtiszta hazugság volt.
Nővérem volt osztálytársának a barátja pedig megjátszott jelenetben szerepelt a Balázsban (ez is több éve volt már). Azt nem tudom, hogy mennyi pénzt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!