Monika Show-ba szerepeltel-e vagy ismersz-e olyant aki
szerepelt?
Figyelt kérdés
Barmilyen beszelgetos show szereplo erdekel! Milyen temaba szerepelt vagy milyen ott ulni?Hogy jutott el odaig? Meg hasonlok... Ez csak simma erdeklodes,szeretnem tudni milyen lehet?
nekem egy tavoli ismerosom volt a Monikaba de nem tartjuk a kapcsolatot,ugy,hogy nem tudok segiteni...:S
2009. márc. 11. 13:59
2/13 anonim válasza:
egy lány az utcánkból volt a mónikába ilyen terhességes ügy miatt, már nem nagyon emlékszem a sztorira, pedig még a suliba is mondták, h igaz meg minden.
2009. márc. 11. 14:27
3/13 anonim válasza:
egy ismerődőm volt a Mónika,vmi olyasmi volt a téma h csonka családba vagyok. Kapott 20 ezer ft-t,meg fizették az oda vissza utat
2009. márc. 12. 17:32
4/13 anonim válasza:
Egyik utcabelink, majdnem szomszéd, szerelmet vallott egy másik helybeli lánynak. Már jópár éve volt.
Én magam sohasem kérdeztem meg tőle, milyen volt, meg semmi részletet, mert úgy éreztem, nincs hozzá közöm. (Meg valószínűleg nem is örült volna ha kérdezgetik, mert a lány elutasította ott nyilvánosan.)
2009. márc. 13. 22:42
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2009. márc. 14. 06:58
6/13 anonim válasza:
a héten fedeztem fel az egyik ismerősömet a mónika showban
2009. márc. 14. 19:56
7/13 anonim válasza:
Egy voly osztálytársam is volt benne és kapott 16 rugót egy szerelmi vallomásért :)
2009. márc. 19. 19:54
8/13 anonim válasza:
Egyik csoportársam volt múltkorXD(de sajna nem láttam)
Volt egy srác aki pár utcával arrébb lakik mint én...XD
És van egy leadatlan műsor,a vámpírfogas ágis,nah a pasi ott lakik ahol én születtem,sokszor látni(most ölte meg am a bnőjét gratula neki a csaj terhes volt:S:()
2009. ápr. 4. 23:24
9/13 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm volt. valami olyan ügyben h (a Balázs Showba) a bnőjének választania kellett közte és egy másik pasi között.. sajnos nem tartjuk a kapcsolatot de az bizti h kapott egy forgatókönyvet és benne volt a szöveg is
2009. máj. 22. 07:59
10/13 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akik már voltak a Mónikában meg egy családot, aki a Balázsban. Nem tudom, hogy milyen ott ülni, de volt olyan, akinek igazi volt a sztorija, de olyan is, akinek kamu volt az egész és csak a pénzért csinálta. Sőt, olyan is volt, hogy felismertem valakit, de a neve nem ugyanaz volt...lehet, hogy álnéven vállalta csak? Nem tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!