Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek miért Alekosz...

Szerintetek miért Alekosz nyerte a VV4-et?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 09:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja egyéniség.

Az új amstetteni rém kb.

2011. máj. 10. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:

ezt most nem értem ...

mert milyen rém ?? vagy miért rém?

2011. máj. 10. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:

10:16

:D

2011. máj. 10. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:

"szociológus vagyok, így igyekeztem a VV-t szakmai szemmel (is) nézni :)"

Pszichiáteri szemmel viszont nincs sok alapja annak, amit írtál. (Márpedig te erre a területre is hivatkoztál.)

2011. máj. 10. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:

"Akiknek igazán jó humoruk van,azok épp ezért kedvelték meg Alekoszt,akik meg bevarrt seggűek,és nem tudnak jókat nevetni más hülyeségén,azok pedig rühellték!"

Éééés szinte szóról-szóra megkaptuk Éva véleményét.

A hülyeségeken én is jókat röhögök. Olivér volt erre a legjobb példa. Sok jó beszólása volt, és vicces volt. A hülyéskedést én is élveztem. De a b*szogatást, azt nem. Talán mert engem is mindig b*szogattak gyerekkoromban, de ilyenkor soha nem a b*szogatóval érzek együtt, hanem a b*szogatottal. Ilyenkor nem arra gondolok, hogy de vicces, hogy ezt csinálja, hanem arra, hogy de utálnám, ha velem csinálná ugyanezt.

2011. máj. 10. 11:22
 16/17 kokakólalájt ***** válasza:
Mert ő volt ott a legnagyobb egyéniség. Nélküle fele ekkora se lett volna a nézettség.
2011. máj. 10. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
16.07.-essel nem értek egyet. Meg a vv-nézők 44 (vagy mennyi) %-a sem :) Nem hiszem hogy akkora egyéniség volt, nem volt több mint néhány emlékezetes mondat meg sóvárgás a szex után.
2011. máj. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!