Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek miért Alekosz...

Szerintetek miért Alekosz nyerte a VV4-et?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 09:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%

Mert ennyi lúzer pasi van az országban, aki Alek csajozási technikája által nyert önigazolást és ennyi nyomi csaj, akik továbbra is azt hiszik, tök természetes, ha a pasik úgy viszonyulnak hozzájuk, mint Alek a nőkhöz.

Ez a pasi kész pszichológiai tanulmány, félelmetes, hogy ez kellett az országnak. Mutatja, hogy mennyire eltorzult a társadalom normarendszere....

2011. máj. 10. 09:44
 2/17 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem rossz a kategória. Egyébként véleményem szerint azért, mert a bent lévők közül neki volt a "legkülönlegesebb" egyénisége, lehetett rajta nevetni, vele nevetni, gúnyolni is, pl. a kinézetéét, szóval nem volt unalmas.
2011. máj. 10. 09:44
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Első, te én vagyok? :)

Amit az első mondott, szóról-szóra.

2011. máj. 10. 09:49
 4/17 anonim ***** válasza:
27%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:44

Ott a pont!

2011. máj. 10. 09:53
 5/17 anonim ***** válasza:

1, sztem félig-meddig szerencsejáték is ez

2, aztán ugye a bizonyos előre kiosztott lapok elméletének meg nem tudom mennyire higgyek, mert ugye kezdettől fogva mondták, hogy ő nyeri, és hát ilyenkor azért elbizonytalanodom

3, ha mégis tök tisztán nyerte ő, akkor valóban elszomorító, hogy ő számít manapság egyéniségnek, na de azt is nézni kell, hogy csak abban az adott körben, hiszen igazán egyéni figurák nem nagyon voltak köztük

4, végül meg ne felejtsük el, hogy ez az egész egy hatalmas üzlet, és iszonyat nagy bevétel, eredendően erről szól az egész, szóval tök sokadlagos szempont, hogy ki nyeri

2011. máj. 10. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért,mert az én kérdésemet,amit a kapcsolatomról tettem fel egyből áttették a szex-szerelem témakörbe,hogy még véletlenülse válaszoljanak rá,vagy ha mégis akkor is csak idióta 12 évesek ,de ezt a sz@rt meg itt hagyják a családi kapcsolatokban,hát bravó!

25/N

2011. máj. 10. 09:54
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Mert neki volt jó a reklámja.

Az rtl valahogy őt mindig jobban kiemelte, bármi is volt, elég csak arra gondplni hogy hónapok óta reklámozzák az Alekosz menyasszont keres c. műsorukat.

Plusz: a Fókuszban szinte hetente bemutattak egy róla szóló Youtube-paródiát, holott volt ám mindenkiről, de valahogy őt jobban nyomták.

Nem bánomhogy nyert mert ez van, aki oda bemegy, normális nem lehet tehát azok közül az emebrek közül mindegy volt ki nyeri (kivéve Éva mert az a nő egy nagyon legalja), azonban nem látom hogy Alekosz nagyon humoros vagy egyéniség lenne......azért mert inget hord még nem lesz egyéniség valaki. Ezt ráadásul pont ő mondta egyszer.

Poénját sem tudok visszamondani, gyakorlatilag egy mondatot jegyzett meg mindenki: mindíííg, minden körülmények között. Ennyit tudott, meg Évát ostoroni, nem gondolom hogy többször nevettem volna rajta mint bárki máson, mert egy-egy megmozdulása azért mindenkinek volt, több meg Alekosznak sem.

2011. máj. 10. 09:55
 8/17 anonim ***** válasza:
28%
Én végig Alekosznak drukkoltam. Nem azért mert tetszik a csajozási stilusa, vagy éppen a kinézete, hanem mert jókat nevettem a nyomulásain. Nem egy átlagos ember az biztos. Éva a hisztijeivel néha az agyamra ment, a Rácz testvérek beképzeltsége kifejezetten irritált, szegény Jerzy meg roppant jóindulatú de olyan buta mint a tök.
2011. máj. 10. 09:55
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok:

szociológus vagyok, így igyekeztem a VV-t szakmai szemmel (is) nézni :)

2011. máj. 10. 10:00
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor talán tudhatnád,hogy nem a lúzereknek jött be Alekosz,és pont nem azért mert példakép bárki számára,vagy mert bénán csajozik,hanem ezek ellenére. Szórakoztató volt látni,hogy milyen "bénán" csinálja,és az egyénisége is olyan különös,ami érdekli az embereket. Akiknek igazán jó humoruk van,azok épp ezért kedvelték meg Alekoszt,akik meg bevarrt seggűek,és nem tudnak jókat nevetni más hülyeségén,azok pedig rühellték!
2011. máj. 10. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!