Csak szerintem csúnyák Alekosz műsorában a csajok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 23:59
1/13 anonim válasza:
Miért, Alekosz szép, vagy jó pasi? Nem. Hát akkor mégis milyenek legyenek a csajok?
2/13 anonim válasza:
Nagyon csúnyák. Ezeknél még Alekosz is jobbat érdemel, főleg ennyi pénzzel.
3/13 anonim válasza:
Kiváncsi voltam,h milyen nők jelentkeznek egy ilyen pasi kegyeiért.Hát ilyenek...megnyugodtam...
4/13 anonim válasza:
sztem is azok, tiszta rondák :S
5/13 anonim válasza:
Nem mindegyik csúnya, csak süt rólatok az irigység. :) Annyira gázok vagytok...lefogadom 13-14 éves suttyók vagytok még p.nát sem láttatok.
6/13 anonim válasza:
Már mutatták, hogy konkrétan mely 16 lány fog "versenyezni a kegyeiért"? Mert én csak a reklámban mutatott pár asszonyállatot láttam. Na azok tényleg csúnyák.
De remélhetőleg Olivér ennél gusztább darabokat válogatott össze a barátjának...
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem csunyak,nem tudom milyen szamotokra az idealis no,es miert talaljatok oket csunyanak?
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem is az a lényeg, hogy csúnyák vagy szépek. Inkább az, hogy elég "könnyűvérűnek" tűnik mind. Ami érthető is egy ilyen műsorban...
9/13 anonim válasza:
Aki ilyen ordenare musort nez az pont olyan mint azok a nok....
10/13 alkesz éva válasza:
a hot dog-os csaj nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!