Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vampire Knight rajongók! Így...

Vampire Knight rajongók! Így hallás nélkül mit gondoltok a szinkronstábról? Ti kihez kit gondoltatok?

Figyelt kérdés

Yuuki - Csifó Dorina

Kaname - Dolmány Attila

Aidou - Fekete Zoltán

Kain -Szabó Máté

Zero - Hamvas Dani

Luca - Tamási Niki

Shiki - Előd Botond

Rima - Szabó Zselyke

Kaien - Karácsonyi Zoltán

Yori - Lamboni Anna

fiatal Yuki - Kántor Kitty

Mit gondoltok, ki kapja Ichirut, Shizukát, Mariát, Ridot?

2011. máj. 9. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én csak most bírtam megnézni. Hát tényleg borzalmas lett... Yuuki-é az még nem is annyira durva, de amikor megszólalt Kaname akkor egyszerre kaptam röhögőgörcsöt meg közben sírtam is :D Annyira mély a hangja, ellenben az eredetben olyan lágy. Rima is nagyon durva lett xD Mondott asszem 2 szót az 1. részben, és ott inkább kikapcsoltam :D Meg Zero is milyen már xD (1. voltam) De am az a baj h magában szinte az összes szinkronos jó, legtöbbjüknek különleges valamiért a hangja a baj ott kezdődik h nem bírják összepároztatni egy megfelelő karakterrel.
2011. máj. 15. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
:) Hozzá értő és kritizáló népség !! Dolmány Attila egyszerűen zseniálisan adta át Kaname személyiségét !! Mégis ti kit adtatok volna hozzá? Hozzáteszem nekem a Japán Szinkronhang egyáltalán nem illik Kanaméhoz. Egyszerűen nincsen benne semmi. Dolmány Attila viszont remekelt.
2014. júl. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!