Ugye más is hallotta, hogy Timi Chen iszonyatosan hamis volt?
Hát igen.
Amúgy egy magyarországi vetélkedő miért vesz be magába külföldről hozott selejtes árukat?!?! Sosem fogom megérteni.
Timi=valami kínai
Gomes=cigány
Oláh Ibolya=cigány
Hien=kínai féleség
Nkuya Sonia=az meg mi?!?!
Kállay Saunders András= ismeretlen ?!?!?
és még hosszan sorolhatnám...
Elveszik a lehetőséget a magyar tehetségektől! Mégegyszer mondom: tehetségektől!
Persze hogy nem elég.
De amit te is mondasz, hogy inkább a saját anyanyelvén nyávogott volna még mindig jobb, minthogy "Magyharorszhághozzon" itt nekem...
Én azt olvastam, hogy ez a lány már megnyert egy dalversenyt kint Kínában. Ebből én arra következtettem, hogy nem itt született. Vagy mégis? Mert, ha valaki itt születik, akkor a magyart jobban kéne tudnia. De ő alig alig. Beszéli persze, de nem olyan akcentussal apám...
Szóval ő tuti nem itt élt születése óta. Ha már volt neki az a dalverseny is...
Kínában úgy nyerte meg, hogy itt élt. ÉS neten kellett ekülenie anyagot, majd csak a döntőre elutaznia és énekelni.
Bár én CSISZ-t nem ltttam, nem tudom ott, hogy bezsél, de a reggeli műsorban pont úgy beszélt magyarul, mint én.
http://www.youtube.com/watch?v=Mk7XL9n1TJo
Ennyit róla xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!