Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye más is hallotta, hogy...

Ugye más is hallotta, hogy Timi Chen iszonyatosan hamis volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 22:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
épp ezt beszéltük este,hogy itt született és hogyhogy nem tanult meg jobban magyarul...legalább meg van a következő kieső..
2011. máj. 7. 23:26
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Hát igen.

Amúgy egy magyarországi vetélkedő miért vesz be magába külföldről hozott selejtes árukat?!?! Sosem fogom megérteni.

Timi=valami kínai

Gomes=cigány

Oláh Ibolya=cigány

Hien=kínai féleség

Nkuya Sonia=az meg mi?!?!

Kállay Saunders András= ismeretlen ?!?!?

és még hosszan sorolhatnám...

Elveszik a lehetőséget a magyar tehetségektől! Mégegyszer mondom: tehetségektől!

2011. máj. 7. 23:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Kínaiul kéne énekelnie, valami jó dallamos, magyarok által is befogadható számot. Azzal szerintem nagyobb sikereket érne el. A magyar valahogy nem megy neki. Egyébként nagyon aranyos lány. De tényleg nem értem hogy juthatott idáig. Ez nem elég ide.
2011. máj. 8. 00:11
 14/22 anonim ***** válasza:
66%

Persze hogy nem elég.

De amit te is mondasz, hogy inkább a saját anyanyelvén nyávogott volna még mindig jobb, minthogy "Magyharorszhághozzon" itt nekem...

2011. máj. 8. 00:15
 15/22 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy ez a lány már megnyert egy dalversenyt kint Kínában. Ebből én arra következtettem, hogy nem itt született. Vagy mégis? Mert, ha valaki itt születik, akkor a magyart jobban kéne tudnia. De ő alig alig. Beszéli persze, de nem olyan akcentussal apám...

Szóval ő tuti nem itt élt születése óta. Ha már volt neki az a dalverseny is...

2011. máj. 8. 02:40
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Teca hamisabb volt
2011. máj. 8. 07:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Kínában úgy nyerte meg, hogy itt élt. ÉS neten kellett ekülenie anyagot, majd csak a döntőre elutaznia és énekelni.

Bár én CSISZ-t nem ltttam, nem tudom ott, hogy bezsél, de a reggeli műsorban pont úgy beszélt magyarul, mint én.

2011. máj. 8. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha ezzel indult volna a beválogatáson, akkor nevettem volna egy jót, hogy mit akar ez ezzel az énektudással. Viszont kínaiul nagyon jól énekelt sztem.
2011. máj. 8. 16:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen,az volt,de sajnos Magyarország már teli van az ilyen Timi chenekkel ami meg is látszott az eredményhírdetésnél.
2011. máj. 8. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:
2011. máj. 8. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!