Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alekosz csak megjatssza az...

Alekosz csak megjatssza az idegesito udvarlasait vagy tenyleg annyira hulye es nem veszi eszre magat?

Figyelt kérdés
Mert nekem mar nem tunik viccesnek...sot egy ilyen termeszetu ferfi egyenesen visszataszito...
2011. máj. 4. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ő ilyen tényleg. Nem tudom, hogy van-e benne megjátszás, de a kinti életben is ezt csinálja.
2011. máj. 4. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha eleinte megjátszotta , most már ráá ragadt úgyhogy egy jó darabig ilyen is marad. Meg ha csak megjátszotta azt kijön és ez hát kiderül mert úgy full más. Akkor oda az egész image és kiderül hogy csak egy megjátszó kamu gép.
2011. máj. 4. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha azért rákontrázik, ezt lehet látni, de ő ilyen tényleg. Szerintem már jónéhány éve nem volt nővel, és ez így jön ki rajta. Megy a farka után. Tök mindegy, hogy kivel, mivel, csak megy és döngeti a zárt kapukat. Eleinte bírtam a búráját, de az utóbbi hónapokban már annyira túljátszotta ezt a részét, hogy nem látni belőle mást, csak azt, hogy egyik nőről a másikra veti magát..persze feleslegesen.
2011. máj. 4. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem már egyáltalán nem vicces amit csinál.Az elején még poén volt,mostmár inkább visszataszito.

Szerintem nem egyszer átlépte a határt,bunko volt.

2011. máj. 5. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!